Ibanez električne kitare

Gear4Music.com

Kot eden od največjih Ibanez trgovtube v Združenem kraljestvu, imamo na zalogi stotine Ibanez kitar, vključno s priljubljenimi GRG170DX, RG350DX, GRGR121EX in Prestige RG1570. Ibanez proizvaja tudi številne Signature in umetniške modele, vključno s Steve Vai JEM555 in JEM505, Joe Satriani JS100 in Mick Thomson MTM2. Podjetje je znano po radikalnih modelih in finiših, kot tudi po izdelavi različnih 7-strunskih, 8-strunskih in pol-akustičnih modelov. View All Information

Najbolj priljubljena električna kitara Ibanez

Prikazujemo prvih 16 izdelkov

O Ibanez električnih kitarah

Čeprav Ibanez izdeluje glasbila od leta 1908, šele v poznih 1980 so začeli oblikovati lastno identiteto, ko so artisti kot sta Steve Vai in Frank Zappa začeli uporabljati njihova glasbila.

Izraz "Superstrat" se pocompacto povezuje z Ibanez in opisuje Strat-stil kitaro, ki je prilagojena hitrim stilom igranja kitare. Kitare, ki jih največ uporabljajo Heavy Metal in "shredding" kitaristi, imajo tenke vratove, povečano število prečk in ostrejše Cutawayncoski rogove.

Ibanez električne kitare - novice

Ibanez javnost 3 nove kitare za 25 obletnico Steve Vai strast in bojevanja

Tri sedem String kitare nastavljeni na hit trgovin v kmalu v poklon Steve Vai kritično odobravanja album, strast in bojevanje... Več »

Ibanez sprostitev nova serija S, 6,7 in 8 strune in železa oznaka FR kitare

Ibanez uslišal resnično trgu metal kitaro s svoje najnovejše ponudbe.... Več »

Poletje NAMM 2016: Nov Ibanez Artwood Vintage termo-Aged akustične kitare

Ibanez kitare šest novih dodati njihove široke obpowerju akustične kitare.... Več »