Ibanez električne kitare

Gear4Music.com

Kot eden od največjih Ibanez trgovtube v Združenem kraljestvu, imamo na zalogi stotine Ibanez kitar, vključno s priljubljenimi GRG170DX, RG350DX, GRGR121EX in Prestige RG1570. Ibanez proizvaja tudi številne Signature in umetniške modele, vključno s Steve Vai JEM555 in JEM505, Joe Satriani JS100 in Mick Thomson MTM2. Podjetje je znano po radikalnih modelih in finiših, kot tudi po izdelavi različnih 7-strunskih, 8-strunskih in pol-akustičnih modelov. View All Information

Najbolj priljubljena električna kitara Ibanez

Prikazujemo prvih 15 izdelkov

O Ibanez električnih kitarah

Čeprav Ibanez izdeluje glasbila od leta 1908, šele v poznih 1980 so začeli oblikovati lastno identiteto, ko so artisti kot sta Steve Vai in Frank Zappa začeli uporabljati njihova glasbila.

Izraz "Superstrat" se pocompacto povezuje z Ibanez in opisuje Strat-stil kitaro, ki je prilagojena hitrim stilom igranja kitare. Kitare, ki jih največ uporabljajo Heavy Metal in "shredding" kitaristi, imajo tenke vratove, povečano število prečk in ostrejše Cutawayncoski rogove.

Ibanez električne kitare - novice

NAMM 2017: Ibanez JEM777 30 obletnico, PSM10 Paul Stanley in Stoneman podpisa kitare

Z različnimi različne vpise, Ibanez sprostiti spektakularen paleto modelov za svoje NAMM 2017 poravnati podpis... Več »

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 Fretted in brez prečk bas kitare

Neobičajni, kaj se Ibanez delati najprimernejši, je SRAS7 prinaša najboljše iz obeh svetov na sodobno glasbenik s svojo kombinacijo brez prečk in fretted fretboards,... Več »

Ibanez javnost 3 nove kitare za 25 obletnico Steve Vai strast in bojevanja

Tri sedem String kitare nastavljeni na hit trgovin v kmalu v poklon Steve Vai kritično odobravanja album, strast in bojevanje... Več »