Ibanez električne kitare

Gear4Music.com

Kot eden od največjih Ibanez trgovtube v Združenem kraljestvu, imamo na zalogi stotine Ibanez kitar, vključno s priljubljenimi GRG170DX, RG350DX, GRGR121EX in Prestige RG1570. Ibanez proizvaja tudi številne Signature in umetniške modele, vključno s Steve Vai JEM555 in JEM505, Joe Satriani JS100 in Mick Thomson MTM2. Podjetje je znano po radikalnih modelih in finiših, kot tudi po izdelavi različnih 7-strunskih, 8-strunskih in pol-akustičnih modelov. View All Information

Najbolj priljubljena električna kitara Ibanez

Prikazujemo prvih 17 izdelkov

O Ibanez električnih kitarah

Čeprav Ibanez izdeluje glasbila od leta 1908, šele v poznih 1980 so začeli oblikovati lastno identiteto, ko so artisti kot sta Steve Vai in Frank Zappa začeli uporabljati njihova glasbila.

Izraz "Superstrat" se pocompacto povezuje z Ibanez in opisuje Strat-stil kitaro, ki je prilagojena hitrim stilom igranja kitare. Kitare, ki jih največ uporabljajo Heavy Metal in "shredding" kitaristi, imajo tenke vratove, povečano število prečk in ostrejše Cutawayncoski rogove.

Ibanez električne kitare - novice

Poletje NAMM 2016: Nov Ibanez Artwood Vintage termo-Aged akustične kitare

Ibanez kitare šest novih dodati njihove široke območju akustične kitare.... Več »

NAMM 2016: Ibanez sporočamo nove Surreal modro burst RG, signature obrobju kitaro in Mini kitaro pedala

Ibanez kitare je boosternil pokrov na novo RGDIX7MPB-SBB - Surreal modro burst, Jake Bowen signature JBM20 (obrobje) skupaj z analogno Ibanez Delay Mini, Mini zbor in Super Metal Mini.... Več »

NAMM 2015: Ibanez 2015 električne kitare

Ibanez so napovedali svoje novo vrsto električne kitare za leto 2015. Tukaj je naša pick najboljši.... Več »