Zvok v živo

Zvok v živo in PA oprema je ena od naših specialitet - ponujamo nekaj celovitih kompletov odlične vrednosti, ki vsebujejo vse, kar potrebujete, da boste slišani, vključno z zvočniki, mešalnimi mizami z lastnim napajanjem, kabli in mikrofoni. Ne glede na to, ali iščete cenejši vokalni mikrofon, ali nekatere profesionalne slušalke ali zvočnike, vam lahko pomagamo s celovitimi PA sistemi, vključno s prenosnim 100W sistemom.

View All Information

Najbolj priljubljena Live oprema

PA oprema - informacije

Kaj iskati pri nakupu PA zvočnika

Moč je pomembna zadeva za preučevanje pred nakupom PA zvočnika. Na splošno, zvočnik z več vatov lahko proizvede višjo glasnost. Tistim, ki želijo uporabiti zvočnike na način, da se nad setom bobnov lahko slišijo akustična glasbila ali zvoki vokala, priporočamo, da si ogledajo modele z 200W neprekinjene poweri na vsaki strani. Tisti, ki ne potrebujejo takšno raven glasnosti, lahko iščejo modele z manj poweri.

Velikost je tudi pomemben dejavnik. HF kompresijski gonilnik, ali 12" low-mid gonilniki in piezo rog, so primerni za tiste, ki zvočnike uporabljajo za vokale ali glasbila, ki nimajo preveč stringkih frekvenc, čeprav bo potrebno 200 do 300W poweri, če jih želite slišati nad celotno skupino. Najboljša izbira za glasbila stringkih frekvenc in trobila so 15" low-mid gonilniki in 1" HF kompresijski gonilnik z vsaj 300W. Subwoofer je nujen za vse, ki imajo dodatne zahteve po bas frekvencah. Dobavljamo PA sisteme od vodilnih proizvajaltube, kot je Yamaha s StagePas 300 ali Fenderjev Passport PA sistem. Na zalogi imamo tudi aktivne zvočnike, kot je priljubljeni Mackie Thump obseg in pasivne sisteme blagovnih znamk, kot je Electrovoice.

Naša ponudba vključuje rešitve za napajanje zvočnikov, kot so Soundcraft mešalne mize in Peavey ojačevalci z lastnim napajanjem. S pestro ponudbo scenske razsvetljave in efektov, Gear4music.com vam lahko pomaga, da ustvarite popoln Live sistem za manj, kot si mislite.

PA oprema - novice

SubZero SZPA-P10X topniška jedinica sila prenosen, ozvočenje, zdaj

Ponuja neprimerljivo prilagodljivost in prenosljivosti, SZPA-P10X baterijo pogon PA blesti v okoljih, kjer moči ni vedno takojšnje razkošje.... Več »

Musikmesse 2016: Roland sporočamo Cub Street Ex PA paket, boben sprožilci in V-Drum širitev blazinice

Roland je izdal sveženj novih izdelkov pred Musikmesse 2016, vključno s kocko Street Ex PA paket in FD-9 in KT 9 boben sprožilci in CY - 12 C paket.... Več »

Musikmesse 2016: JBL uvesti EON eno linearni Array ozvočenje

JBL uvaja njihovega svetovnega razreda zvok v kompakten vse-v-enem sistem z mixer, kot tudi možnosti bluetooth audio streaming.... Več »

QSC TouchMix digitalni Mixer in K serija zvočniki imajo v svetu zapis na Mt Everest

Brazdaste poteze QSC PA sistem v svetovni rekord breaking HARPUN na Mount Everest.... Več »

Musikmesse 2016: KORG boosternite pokrov na StageMan 80

KORG je boosternil pokrov na nov mnogo-funkcionalen in zelo prenosni PA ojačevalec.... Več »