Blackstar

ojačevalci za električna kitara
Gear4Music.com

Blackstar Ojačevaleclification ima sedež v Northampton, Angliji. Blackstar ekipa imajo več kot 50 let izkušenj kot glasbeniki, dizajnerji in proizvajalci, in kažejo izjemno strast za kitarske ojačevalce. Njihov cilj je zagotoviti kitaristom najboljšo možno opremo za samopredstavitev. View All Information

Najbolj priljubljena Blackstar ojačevalci

Prikazujemo prvih 19 izdelkov

Blackstar ponudba kitarskih ojačevalcev

HT-5 serija ojačevalcev je dizajnirana za uporabo v studiu in kot vadbene ojačevalce. Vsebujejo vse super zvoke, ki jih najdemo v HT Valve pedal liniji, so dvokanalni in z Blackstar ISF tokokCutawayncoski rogi za fino prilagoditev in oblikovanje tona. HT-5 serija vsebuje combo ojačevalce, posamezne glave ojačevalcev in zvočne skrinje z zvočniki, kot tudi a Mini-Stack.

HT Venue serija je namenjena nastopajočim kitaristom, s poudarkom na prenosljivost. Ta all-valve serija ima ojačevalec za vsak različen način izvedbe - od 20-Watt stringko-driveskega HT Studio 20 combo ojačevalca do 100W HT Stage 100 ojačevalca.

Series One serija je dizajnirana z vsestranskostjo v mislih. Od powernih 200W, opremljenih z KT88 Series ONe 200 glav do lepo oblikovanih 40W Series ONe S1 45 kcombo ojačevalcev, ojačevalci iz Series One linije imajo že vgrajen DPR sistem za zmanjševanje poweri, ki omogoča zmanjšanje celotne poweri na 10% od začetne poweri, brez izgube zvoka.

Artisan serija ojačevalcev je morda najlepše oblikovana serija Blackstar ojačevalcev. S poudarkom na zvočno čistost in preFREEost, ročno izdelani Artisan izdelki oddajajo butik zvok. Artisan 15 ročno izdelani combo ojačevalec je vodilni v tej liniji, in ponuja 15W dinamike, tubeno power A razreda, in se ga lahko preklopi na 5W zaradi najboljše prilagodljivosti vhodnega zvoka.

Kitarski ojačevalci - novice

Prihodnost na novo opredeliti: Roland Blues Cube britanski EL84, šef MS-3

Najnovejše iz Rolandje na novo opredeliti prihodnost, Blues Cube britanski EL84 spremenil in MS-3multi učinki ranžirna lokomotiva Gorljivi kitaro Skupnosti v pričakovanju... Več »

Novo Fender Mustang prvi kdaj združljiv ojačevalec Wi-Fi

Uporabo wireless technology v pomoč igralec doseže nemoteno igranje, Nova serija Mustang so prvi korak v krasnem novem svetu ojačevaleci.... Več »

Korn osebe Brian Welch daje na Downlow na Orangena Rockerverb

Citira Rockerverb MKIII 50W kot sestavni del pasovih dokončne kitara zvok, Welch podrobno pojasnjuje, kako pomembno Orange a so Korn ton.... Več »

Stone Deaf FX predstavil svoje novo vrsto ojačevalecov

Na voljo za nakup zdaj na Gear4music, Stone Deafje dal povsem novo paleto ojačevalci na modern predvajalnik število tonal možnosti in velikosti, da razišče!... Več »

NAMM 2017: Line 6 Variax Shuriken in pajek V 240HC za javnost

Line 6je prvi kdaj umetnik, namenjen kitaro, je Shuriken pooseblja agresivno in tehnične igranje stilov kovinski navdušence po vsem svetu.... Več »