Martin akustične kitare

Gear4Music.com

Skozi svoje pisano zgodovino izdelovanja kitar, Martin & Co se je uspešno prilagajal nenehnim spremembam dizajna in proizvajalnih metod akustičnih kitar. Kljub številnim spremembam, Martin se ni nikoli obrnio stran od njihove začetne misije, ki je proizvajanje topunskih kitar. Njihova zavezanost k proizvajanju najboljših možnih glasbil leta 1833, je še vedno njihov primarni cilj danes, več kot 179 let kasneje. View All Information

Najbolj priljubljena Martin kitare

Prikazujemo prvih 24 izdelkov

O Martin kitare

Martin kitare so izbrani z veliko modern igraltube, opozoriti na blagovno znamko s svojo bogato dediščino. Igral z Johnny Cash in Elvis, trenutni Martin ambasadorji vključujejo Ed Sheeran in The plin svetilka himna.

Veliko Martin trenutni obrtniki so člani družine Martin, zdaj v Šeste generacije in prekaša "1milijon kitare na" mejnik.

"Nego in potrpežljivost" so dveh najpomembnejših vidikov za izdelavo super kitara, je dejal Frank Henry Martin pred 80 leti. Da etos opravlja v tovarni Martin v Pensilvaniji, kjer podjetja prizadevajo, da bi vsak kitaro največji so jih kdajkoli proizvedeni.

Martin kitaro novice

Ed Sheeran podpis "razkorak" kitaro, ki so na voljo za prednaročila

Sodelovanju z Martin, najnovejši Sheeran je podpis model značilnosti umetnine iz novega albuma "÷" in je bila zgrajena v njegovo točno določene specifikacije.... Več »

MUSIKMESSE 2017: Martin DST in DSTG in 0-18 kitare

Napisal kot "bolj dostopna" alternative iz Martin v letih Musikmesse, ti čisto nov modeli kažejo prefinjen Estetska in ikona ton.... Več »

Tanglewoodosebe Sundance uspešnosti Pro Series na Gear4music

Privatno sporočilo tradicijo z najsodobnejših izdelovalnih tehnologij, Tanglewoodje Sundance uspešnosti Pro Series ponudba igralec edinstveno tonu z značilno osebnost.... Več »