Ročni avdio snemalniki

Ročni avdio snemalniki ponuja prenosni, lahek rešitev za lokacijo snemanja namene. Običajno sestavljeno iz dveh kondenzatorski mikrofoni so lahko high fidelity stereo posnetke. Najpogosteje uporabljamo za oblikovanje zvoka, terenski posnetki, vokalne posnetkov, in lahko celo uporabljajo za snemanje instrumentov kot so akustično kitaro ali boben režijski stroški.

View All Information

Ročni avdio snemalniki

Prikazujemo prvih 28 izdelkov

O ročni snemalniki

Ročni snemalniki funkcija zgrajena v kondenzatorski mikrofoni za zagotavljanje visoke kakovosti ometi dogodkov v živo. Ta kompaktna rešitev, kot so Yamaha Pocketrak C24, imajo visoko zmogljivost na skladiščenje, ki se razširljiv s karticami SD. Nekateri snemalniki, kot na Zoom Q3, ponuja krasen video snemanje poleg avdio.

Za več hudih na položaj registrski, Fostex in Edirol & rsquo; s področju mešalne mize so posebej za aplikacije, kot so televizija in radio dela.

Snemalnik zvoka News

NAMM 2014: Samson Pojdi mikrofon neposredno pokazala

Pred nekaj dnevi, Samson sprosti meteorit, ki temelji na Meteor USB studijski mikrofon. Zdaj, Pojdi mikrofon neposredne je bila napovedana, izboljšanje na prenosni je Pojdi mikrofon.... Več »

NAMM 2014: Zapaženju Samson meteorit!

Je ptica? Je letalo? Ne, to je na novo Samson kondenzatorski mikrofon USB, seveda hit The NAMM Show.... Več »

Musikmesse 2013: Yamaha razkrije Pocketrak PR7 avdio snemalnik

Yamaha življati prijava splavitev od nov Pocketrak PR7 Audio snemalnik.... Več »