Ročni avdio snemalniki

Ročni avdio snemalniki ponuja prenosni, lahek rešitev za lokacijo snemanja namene. Običajno sestavljeno iz dveh kondenzatorski mikrofoni so lahko high fidelity stereo posnetke. Najpocompacteje uporabljamo za oblikovanje zvoka, terenski posnetki, vokalne posnetkov, in lahko celo uporabljajo za snemanje instrumentov kot so akustično kitaro ali boben režijski stroški.

View All Information

Ročni avdio snemalniki

Prikazujemo prvih 33 izdelkov

O ročni snemalniki

Ročni snemalniki funkcija zgrajena v kondenzatorski mikrofoni za zagotavljanje visoke kakovosti ometi dogodkov v živo. Ta kompaktna rešitev, kot so Yamaha PocketapeC24, imajo visoko zmogljivost na skladiščenje, ki se razširljiv s karticami SD. Nekateri snemalniki, kot na Zoom Q3, ponuja krasen video snemanje poleg avdio.

Za več hudih na položaj registrski, Fostex in Edirol & rsquo; s področju mešalne mize so posebej za aplikacije, kot so teleVision in radio dela.

Snemalnik zvoka News

Zoom sporočamo nove brnjenje H4N Pro snemalnik

Zoom graditi na uspehu hotly priljubljena brnjenje H4N in se za naslednjo stopnjo.... Več »

NAMM 2014: Samson Pojdi mikrofon neposredno pokazala

Pred nekaj dnevi, Samson sFREEi meteorit, ki temelji na Meteor USB studijski mikrofon. Zdaj, Pojdi mikrofon neposredne je bila napovedana, izboljšanje na prenosni je Pojdi mikrofon.... Več »

NAMM 2014: Zapaženju Samson meteorit!

Je ptica? Je letalo? Ne, to je na novo Samson kondenzatorski mikrofon USB, seveda hit The NAMM Show.... Več »