Kompleti akustičnih bobnov

Kompleti bobnov so vplivali na skoraj vse glasbene zvrsti od rock, hip hop, jazz do reggae, zaradi česar so kompleti akustičnih bobnov postali izrazito priljubljen instrument.

View All Information

Najbolj prodajani kompleti akustičnih bobnov

Prikazujemo prvih 21 izdelkov

Kompleti akustičnih bobnov - informacije

Kako se posamezni kompleti bobnov razlikujejo po zvoku?

Rock in fusion kompleti bobnov se razlikujejo po zvoku, in pocompacto je uporaba teh ali drugih kompletov bobnov, stvar bobnarjeve lastne izbire.

Rock kompleti bobnov ponavadi proizvajajo bolj cvetoči zvok, medtem ko fusion kompleti - ki so se razvili iz jazz fusion - imajo svetlejšo resonanco. Vrsta wood, ki se uporablja v posameznih kompletih bobnov je pocompacto ključni dejavnik, pri čemer se pri fusion kompletih pocompacto uporablja birch, pri rock kompletih pa javor ali topolovina.

O čem je treba misliti pri nakupu kompletov bobnov?

Čeprav nekateri kompleti bobnov že vsebujejo činele, te se pocompacto kupujejo ločeno, pri čemer nekateri profesionalni igralci dodajajo veliko število činel, da bi dobili želeni zvok. White Horse Primitive 6" Splash činele, na primer, ustvarjajo surov in primitiven zvok, medtem ko White Horse Pro 15" China Crash činele proizvajajo svetel in živahen zvok.

Komplet White Horse Pro činel, ki vsebuje 14" hi-hat činele, 8" splash činele, 18" crash činele in 20" crash/ride činele, vam zagotovi popolni set činel za vaš komplet bobnov.

Čeprav so kompleti bobnov znani po glasnosti, glasnost je mogoče bistveno zmanjšati s ciljem omogočanja tihe vadbe, in sicer z uporabo dušiltube. Komplet dušiltube za bobne, na primer, lahko zmanjša glasnost kompleta bobnov za do 90 odstotkov. Vsebuje bas dušilec, 16" dušilec za činele, 14" hit-hat dušilec, 14" snare dušilec in 12", 13" in 16" tom dušilec.

Kompleti akustičnih bobnov - novice

Yamahaje turnejo Custom sklopi da vrnitev na 2017 poletje NAMM

Kar težko pričakovane vrnitve, Yamahaje slavni turnejo Custom kompleti so napisal da poskrbi za delovna bobnar potrebujejo trmast in zanesljivo gonilna sila.... Več »

Zdaj obremenitve Natal Cafe Racer šampanjec iskrico in British Racing Green

Omamljanje zaključek in eden od vrste ton, v Natal Cafe Racer lupine paketi so zanimive fundacije za strokovno bobnarjev skoraj vsak žanr.... Več »

Izključno na SJC barve Rush kompleti in Ltd. Ed. pasti na Gear4music

Krojač narejen in odločno Custom, na SJC dostavo blaga še enkrat z nekaj izključno ponudbe, ki so na voljo samo za Gear4music. Ne zamudite!... Več »

NAMM 2017: Mapex Saturn V Tour izdaja

V različnih velikosti in različnih obdelavah Mapexje nov Saturn V Tours expres classic Mapex ton s nov ergonomikrofon načrt... Več »

NAMM 2017: Yamaha razglasi novo serijo Rydeen boben

Prinaša Grom na ta let NAMM so Yamahaje nova serija Ryden. Začetnik ravni komplet zgrajen do zadnjega, lahko pričakujete premium kakovosti v ščepec cene.... Več »