Kompleti akustičnih bobnov

Kompleti bobnov so vplivali na skoraj vse glasbene zvrsti od rock, hip hop, jazz do reggae, zaradi česar so kompleti akustičnih bobnov postali izrazito priljubljen instrument.

View All Information

Najbolj prodajani kompleti akustičnih bobnov

Kompleti akustičnih bobnov - informacije

Kako se posamezni kompleti bobnov razlikujejo po zvoku?

Rock in fusion kompleti bobnov se razlikujejo po zvoku, in pocompacto je uporaba teh ali drugih kompletov bobnov, stvar bobnarjeve lastne izbire.

Rock kompleti bobnov ponavadi proizvajajo bolj cvetoči zvok, medtem ko fusion kompleti - ki so se razvili iz jazz fusion - imajo svetlejšo resonanco. Vrsta wood, ki se uporablja v posameznih kompletih bobnov je pocompacto ključni dejavnik, pri čemer se pri fusion kompletih pocompacto uporablja birch, pri rock kompletih pa javor ali topolovina.

O čem je treba misliti pri nakupu kompletov bobnov?

Čeprav nekateri kompleti bobnov že vsebujejo činele, te se pocompacto kupujejo ločeno, pri čemer nekateri profesionalni igralci dodajajo veliko število činel, da bi dobili želeni zvok. White Horse Primitive 6" Splash činele, na primer, ustvarjajo surov in primitiven zvok, medtem ko White Horse Pro 15" China Crash činele proizvajajo svetel in živahen zvok.

Komplet White Horse Pro činel, ki vsebuje 14" hi-hat činele, 8" splash činele, 18" crash činele in 20" crash/ride činele, vam zagotovi popolni set činel za vaš komplet bobnov.

Čeprav so kompleti bobnov znani po glasnosti, glasnost je mogoče bistveno zmanjšati s ciljem omogočanja tihe vadbe, in sicer z uporabo dušiltube. Komplet dušiltube za bobne, na primer, lahko zmanjša glasnost kompleta bobnov za do 90 odstotkov. Vsebuje bas dušilec, 16" dušilec za činele, 14" hit-hat dušilec, 14" snare dušilec in 12", 13" in 16" tom dušilec.

Kompleti akustičnih bobnov - novice

Na SJC in Tre Cool predstavi Mike Dirnt Custom Kit za božič

V sodelovalni modela napor, SJC Custom Drums in Green Day bobnar Tre Cool so izdelane Custom boben komplet prilagoditi pasu kolega Mike Dirnt podpis bas... Več »

Danes Gear4music sporočamo 30 % Off na Mapex Tornado kompleti

Velja za enega od iti začetnik kompleti, na Mapex Tornado ponuja visoko kakovost izvedbe na delček cene... Več »

Tour na SJC meri Drum Kit imenovan Musicradar je najboljši komplet 2016

Priljubljena igralcev na svetu več, kot je na SJC Tour Kit je pri vodenju za najboljši komplet leta... Več »

Roland TD-50 in bobni TD-1KPX, napovedala

Nova serija inovativnih bobni iz Roland - TD-50 in TD-1KPX je bila napovedana.... Več »

Yamaha sporočamo, spodbujanje sodelovanja s Protection stojaloet

Yamaha in Protection stojaloet izvajajo omejeno ponudbo čas teče iz 01/08/2016 do 31/10/2016... Več »