Kompleti akustičnih bobnov

Kompleti bobnov so vplivali na skoraj vse glasbene zvrsti od rock, hip hop, jazz do reggae, zaradi česar so kompleti akustičnih bobnov postali izrazito priljubljen instrument.

View All Information

Najbolj prodajani kompleti akustičnih bobnov

Kompleti akustičnih bobnov - informacije

Kako se posamezni kompleti bobnov razlikujejo po zvoku?

Rock in fusion kompleti bobnov se razlikujejo po zvoku, in pogosto je uporaba teh ali drugih kompletov bobnov, stvar bobnarjeve lastne izbire.

Rock kompleti bobnov ponavadi proizvajajo bolj cvetoči zvok, medtem ko fusion kompleti - ki so se razvili iz jazz fusion - imajo svetlejšo resonanco. Vrsta lesa, ki se uporablja v posameznih kompletih bobnov je pogosto ključni dejavnik, pri čemer se pri fusion kompletih pogosto uporablja birch, pri rock kompletih pa javor ali topolovina.

O čem je treba misliti pri nakupu kompletov bobnov?

Čeprav nekateri kompleti bobnov že vsebujejo činele, te se pogosto kupujejo ločeno, pri čemer nekateri profesionalni igralci dodajajo veliko število činel, da bi dobili želeni zvok. White Horse Primitive 6" Splash činele, na primer, ustvarjajo surov in primitiven zvok, medtem ko White Horse Pro 15" China Crash činele proizvajajo svetel in živahen zvok.

Komplet White Horse Pro činel, ki vsebuje 14" hi-hat činele, 8" splash činele, 18" crash činele in 20" crash/ride činele, vam zagotovi popolni set činel za vaš komplet bobnov.

Čeprav so kompleti bobnov znani po glasnosti, glasnost je mogoče bistveno zmanjšati s ciljem omogočanja tihe vadbe, in sicer z uporabo dušilcev. Komplet dušilcev za bobne, na primer, lahko zmanjša glasnost kompleta bobnov za do 90 odstotkov. Vsebuje bas dušilec, 16" dušilec za činele, 14" hit-hat dušilec, 14" snare dušilec in 12", 13" in 16" tom dušilec.

Kompleti akustičnih bobnov - novice

NAMM 2016: Mapex predstavil Storm serije kompleti

Mapex veseljem sporočamo začetek povsem novo serijo neurje pozimi NAMM 2016.... Več »

NAMM 2016: Yamaha razkriva snemanje Custom Drum Kit

Yamaha veter uro nazaj v 1970-ih Žargon svojih najslavnejših boben komplet - snemanje Custom.... Več »

NAMM 2016: Yamaha za začetek nove snemanje Custom Drum serije namerno v združenje s Steve Gadd

Yamaha je pokazala, da se bodo sprostila znane snemanje Custom Drum serije, ponovno izdelana s Steve Gadd, leta 2016.... Več »

NAMM 2016: Liberty bobni razkrije Custom češnje in Olivewood Kit

Liberty bobni je ustvaril z neverjetno nov komplet Custom, iz posebna mešanica Cherry, Olivewood in birch, ki bodo prikazani na NAMM 2016 poleg drugih del Custom.... Več »

Omejena izdaja Natal sklopi na zalogi

Natal omejena izdaja razdeli lak javor boben kompleti so zdaj na voljo na Gear4music.com.... Več »