Orange ojačevalci za električne kitare

Gear4Music.com

Orange zajema duh britanskega Rock and Rolla - rojen v srcu Londona v šestdesetih, Orange ojačevalci so se razvili od butik izdelkov nekoč v danes svetovno znane kitarske ojačevalce. View All Information

Orange kitara Ojačevalec paketi

Prikazujemo prvih 4 izdelkov

Orange kitarski ojačevalci Combo

Prikazujemo prvih 24 izdelkov

Orange glave kitarskih ojačevalcev

Prikazujemo prvih 20 izdelkov

Orange kitarski zvočne skrinje z zvočniki

Prikazujemo prvih 16 izdelkov

O Orange kitarskih ojačevalcih

Eminentni uporabniki Orange linije segajo od Prince do Slipknot. Pocompacto prepoznavni po njihovem sodobnem, hrustljavem, vendar toplem zvoku, Orange ojačevalci so doživeli poseben vzpon v popularnosti tekom devetdesetih, ko jih je začelo uporabljati veliko Grunge in Brit-pop skupin.

Danes, priljubljena "Rockerverb" serija se doživlja kot njihova topunska ponudba valve modelov. "Tiny Terror" serija prinaša impresivno power in maksimalno prenosljivost, in nedavna "Crush" serija prinaša polprevodniško tehnologijo v Orange ponudbo.

Kot entuzijasti Orange ojačevalcev, Gear4music.com ponuja široko izbiro Orange ojačevalcev, ki lahko zadovoljijo vsakega kitarista.

Orange kitarski ojačevalci - novice

Zdaj obremenitve Fender Custom Shop Custom Shop Eric Clapton podpis Strats

Ponaša najboljši včerajšnjega Eric Clapton podpis Start izraža classic Fender osebnost, ki se zaključi z več domiseln sodobne tidbits.... Več »

Music Man sprostitev nov Kratka sablja Guitar z HSS pickupi

Na uspeh njihovega postavk Kratka sablja, Music Man sprejme preizkušenih najljubši in da bo bolj vsestranski kot kdajkoli z dodatno pickup.... Več »

Prihodnost na novo opredeliti: Roland Blues Cube britanski EL84, šef MS-3

Najnovejše iz Rolandje na novo opredeliti prihodnost, Blues Cube britanski EL84 spremenil in MS-3multi učinki ranžirna lokomotiva Gorljivi kitaro Skupnosti v pričakovanju... Več »