Dodatna oprema za bobne

Bobnarji imajo ogromno število dodatkov, ki jim olajšujejo življenje. Na Gear4music.com vemo, kaj bobnarji potrebujejo, ter ponujamo najbolj koristne dodatke za akustične in elektronske komplete bobnov.

View All Information

Najbolj priljubljene palice za bobne

Najbolj priljubljene opne za bobne

Najbolj priljubljene torbe in kovčki za bobne

O dodatni opremi za bobne

Dodatna oprema in pribor, ki ga imamo na zalogi sega od open do udarjalk za bobne, od torb in kovčkov do poučevalnih DVDjev od vodilnih blagovnih znamk, kot so Sabian, Vater, Vic Firth, Zildjian in Roland. Vsak bobnar potrebuje ključ za bobne, udarjalke, tapeza prste, in loščilo za činele.

V ponudbi imamo široko izbiro palic za bobne različnih poweri – 5A so priljubljene palice za začetnike, ker predstavljajo ravnotežje lastnosti. Ponujamo tudi številne signature bobnarske palice od artistov, kot je Joey Jordison.

Bobni in tolkala - novice

Roland TD-1KPX V-Drums elektronski Drum Kit zdaj na zalogi

V Roland prenosni TD-1KPX V-Drums elektronski Drum Kit prihaja najbolj rentabilna glasnosta V boben, vendar zagotovo ne škrt na kakovost... Več »

Teden dni pojdi do Roland's "prihodnost na novo opredeliti"

Z več kot 30 načrtovani izdelek javnost, 909 dan obljublja, da bo prelomen dogodek... Več »

Gear4music zdaj naselitve na SJC bobni

Gear4music so samo Evropskega distributerja na Massachusetts temelji blagovne znamke na SJC bobni in so zdaj naselitve paleto različnih izdelkov.... Več »