Dodatna oprema za bobne

Bobnarji imajo ogromno število dodatkov, ki jim olajšujejo življenje. Na Gear4music.com vemo, kaj bobnarji potrebujejo, ter ponujamo najbolj koristne dodatke za akustične in elektronske komplete bobnov.

View All Information

Najbolj priljubljene palice za bobne

Prikazujemo prvih 12 izdelkov

Najbolj priljubljene opne za bobne

Prikazujemo prvih 9 izdelkov

Najbolj priljubljene torbe in kovčki za bobne

Prikazujemo prvih 10 izdelkov

O dodatni opremi za bobne

Dodatna oprema in pribor, ki ga imamo na zalogi sega od open do udarjalk za bobne, od torb in kovčkov do poučevalnih DVDjev od vodilnih blagovnih znamk, kot so Sabian, Vater, Vic Firth, Zildjian in Roland. Vsak bobnar potrebuje ključ za bobne, udarjalke, tapeza prste, in loščilo za činele.

V ponudbi imamo široko izbiro palic za bobne različnih poweri – 5A so priljubljene palice za začetnike, ker predstavljajo ravnotežje lastnosti. Ponujamo tudi številne signature bobnarske palice od artistov, kot je Joey Jordison.

Bobni in tolkala - novice

Gear4music zdaj naselitve na SJC bobni

Gear4music so samo Evropskega distributerja na Massachusetts temelji blagovne znamke na SJC bobni in so zdaj naselitve paleto različnih izdelkov.... Več »

Prost 5-letno garancijo na Roland TD - 30K in TD-30KV V Pro bobna kompletov

Roland TD - 30K in TD-30KV V-Pro bobna kompletov zdaj priti s FREE 5-letno garancijo v ponudbo za omejen čas (na voljo v veliki Britaniji le).... Več »

Musikmesse 2016: Yamaha začetek tri nove DTX elektronski boben kompleti

Uvedba novega DTX720K, DTX760K in DTX920K elektronski boben kompleti iz Yamaha.... Več »