Gibson električne kitare

Gear4Music.com

Gibson električne kitare so doživele izjemen napredek od časa ko je podjetje ustanovljeno pred 100 leti. Gibson je kitarskem svetu dal nekaj najbolj značilnih kitarskih modelov in zvokov - predvsem modela Gibson Les Paul in SG. View All Information

Najbolj priljubljene Gibson kitare

Prikazujemo prvih 17 izdelkov

Gibson kitara - informacije

Gibson kitare so izbrali nekateri od svetovno najbolj znanih glasbenikov, vključno s številnimi top kitaristi, kot so Angus Young, Eddie Van Halen, Slash, Kirk Hammett in Dave Grohl. Gibson zvok je definiral neštete skupine, prizore in obdobja glasbe, od Jazz do Heavy Metal in vseh glasbenih zvrsti med njima.

Les Paul, SG, Flying V in Explorer so postali klasiki kitarskega dizajna, prepoznavni po njihovem globokem, toplem, polnem zvoku in neprekosljivi igralnosti.

V zadnjih letih, z uvedbo Gibson Robot uglaševalne tehnologije, Chameleon zvoka in HEX pickupov je Gibson pokazal, da to ni le podjetje s prestižno zgodovino, ampak tudi s pogledom advance.

Gibson kitara - novice

Gibson javnost Watch Pricier kot a Standard Les Paul kitaro

Sodelovanju z proizvajalec uro Raymond Weil, Gibson's "Samostojni" gledati parov ekstravagance in glasbeno navdih design z osupljivo rezultati... Več »

NAMM 2017: Gibson 2017 tradicionalne, visoko zmogljivost, serija S

Razkrivajo svojo novo paleto visoko cenovno S serijo, Gibson posodo za dirt svoje vrstici 2017 vključno Traditional serija, High Performance Series in več.... Več »

Gear4music bo naselitve Gibson leta 2017 glasnost

Prinaša živahne Splash barve, variacije na klasičnih modelov in edinstveno ton, Gear4music so ponosni, da zaloge območju Gibson leta 2017.... Več »