Gibson električne kitare

Gear4Music.com

Gibson električne kitare so doživele izjemen napredek od časa ko je podjetje ustanovljeno pred 100 leti. Gibson je kitarskem svetu dal nekaj najbolj značilnih kitarskih modelov in zvokov - predvsem modela Gibson Les Paul in SG. View All Information

Najbolj priljubljene Gibson kitare

Prikazujemo prvih 21 izdelkov

Gibson kitara - informacije

Gibson kitare so izbrali nekateri od svetovno najbolj znanih glasbenikov, vključno s številnimi top kitaristi, kot so Angus Young, Eddie Van Halen, Slash, Kirk Hammett in Dave Grohl. Gibson zvok je definiral neštete skupine, prizore in obdobja glasbe, od Jazz do Heavy Metal in vseh glasbenih zvrsti med njima.

Les Paul, SG, Flying V in Explorer so postali klasiki kitarskega dizajna, prepoznavni po njihovem globokem, toplem, polnem zvoku in neprekosljivi igralnosti.

V zadnjih letih, z uvedbo Gibson Robot uglaševalne tehnologije, Chameleon zvoka in HEX pickupov je Gibson pokazal, da to ni le podjetje s prestižno zgodovino, ampak tudi s pogledom advance.

Gibson kitara - novice

Gear4music bo naselitve Gibson leta 2017 glasnost

Prinaša živahne Splash barve, variacije na klasičnih modelov in edinstveno ton, Gear4music so ponosni, da zaloge območju Gibson leta 2017.... Več »

Watch: mikrofonhael J Fox in Coldplay ekipa opraviti Johnny B. Goode

mikrofonhael J Fox prinaša starih klasik nazaj v prihodnosti s popowerjo Coldplay.... Več »

NAMM 2016: Gibson Memphis razkrivajo glasnost 2016

Uvedba nove linije Gibson Memphis omamljanje high-end hollowbodies.... Več »