Audio Editing programska oprema

Audio Editing programska oprema se lahko uporablja na številnih področjih od glasba Mastering, avdio vizualnih in ADR. Avdio urejanje paketov prihajajo z različnih funkcij, ki segajo od koristen korist rokodelsko orodje za obrezovanje in urejanje avdio datotek, ustvarjalnih učinkov apartmajev za avdio manipulacije in mešanje.

View All Information

Audio Editing programska oprema

Prikazujemo prvih 35 izdelkov

O programski opremi za urejanje zvoka

Programska oprema za urejanje zvoka je izraz, ki se uporablja za opis računalniških programov, ki se uporabljajo za postprodukcijo interpretacijo digitalnega zvoka ali urejanje avdio segmentov. Postopek vključuje ustvarjanje končnega mixa ali urejanje stez, da se jih pripravi za pošiljanje v glavni pomnilnik. Ta proces lahko vključuje urejanje fadeov, normalizacijo glasnosti in prenos posnetka v njegovo končno obliko. Orodja, kot je Steinbergov Wavelab, so industrijski standard in ponujajo vse funkcije, ki jih bo master inženir lahko potreboval. Nekatera programska oprema za urejanje zvoka se lahko uporablja tudi za obdelavo in urejanje vzorcev.

Gear4music.com ima na zalogi širok spekter avdio programske opreme od najboljših razvijalcev kot so Steinberg, Cakewalk in Sony.

Audio Editing & Mastering - novice

Toontrack ponujajo 25 % Off EZmix 2 za nove in obstoječe uporabnike

Ves oktober, kupite Toontrack's EZmix 2mešanje programska oprema in EZmix prednastavitve Bundle Pack za 25 % manj.... Več »

11muziciranju Apps, morate poskusiti

Mi zalotiti a gledati 11 apps, boste morda želeli poskusiti...... Več »

Prosto kot Cakewalk Sonar X 3 programska oprema prijava

Roland splavitev Cakewalk X 3 X 3 Studio & X 3 proizvajalca programske opreme.... Več »