Avdio vmesniki

Avdio vmesnik bo pomagal, da vaše hišne posnetke pripeljete na profesionalno raven. Na Gear4music.com razumemo, kako pomembna je zvočna kakovost za vaše posnetke - naša ponudba avdio vmesnikov in zvočnih kartic vam lahko zagotovi najboljšo pretvorbo avdio signala v digitalni obliki visoke kakovosti, ki se lahko uporablja v računalniku.

View All Information

Najbolj priljubljena avdio vmesniki

O avdio vmesnikih

Čeprav obe povezavi imata dovolj poweri, in dajajo dobre rezultate, FireWire slovi kot bolj bolj učinkovit pri prenosu podatkov. Priljubljeni Firewire vmesniki vključujejo MOTU Ultralite in Presonus FireStudio. PCI kartice je interno vstavljena v režo na matični plošči; kot rezultat, povezave zahtevajo break-out box/kabel.

USB vmesniki so ponavadi najbolj priljubljeni zaradi svoje univerzalne standard povezave.

Avdio vmesnik - novice

Focusrite posodobitve in obravnava predvidevajo Clarett vmesniki

Z novo windows gonilniki nameščen in veliko prihrankov na izbrane modele, Focusrite vam daje več razlogov, da se veselo ta božič... Več »

Antelope Audio zdaj ponuja brezplačno licenco za PreSonus Studio One za stranke, ki kupujejo izbrane vmesniki

Tisti, ki kupujejo Zen Tour, Zen Studio, Orion Studio, Orion 32, Orion 32 ali Goljat vmesnik bodo prejeli tudi brezplačen izvod PreSonus' Studio One... Več »

Native Instruments sporočamo ponudbe na Komplete Kontrol serije in Komplete Audio 6

Ponuja do 80 £ off na seriji Kontrol, medtem ko so Nezadržljiv cena Komplete Audio 6 £149, dobili svojo priložnost za uporabo vodilni svetovni hardware po neverjetno znižani ceni... Več »