Avdio vmesniki

Avdio vmesnik bo pomagal, da vaše hišne posnetke pripeljete na profesionalno raven. Na Gear4music.com razumemo, kako pomembna je zvočna kakovost za vaše posnetke - naša ponudba avdio vmesnikov in zvočnih kartic vam lahko zagotovi najboljšo pretvorbo avdio signala v digitalni obliki visoke kakovosti, ki se lahko uporablja v računalniku.

View All Information

Najbolj priljubljena avdio vmesniki

Prikazujemo prvih 21 izdelkov

O avdio vmesnikih

Čeprav obe povezavi imata dovolj poweri, in dajajo dobre rezultate, FireWire slovi kot bolj bolj učinkovit pri prenosu podatkov. Priljubljeni Firewire vmesniki vključujejo MOTU Ultralite in Presonus FireStudio. PCI kartice je interno vstavljena v režo na matični plošči; kot rezultat, povezave zahtevajo break-out box/kabel.

USB vmesniki so ponavadi najbolj priljubljeni zaradi svoje univerzalne standard povezave.

Avdio vmesnik - novice

Avid Pro Tools kvartet in Duet snopov prinašajo velike prihranke

Vrhunske vmesniki za privleči ki postaja latenten v avdio tehnologiji snemanja, par so bili proizvajajo profesionalno kakovost zvoka ob vsaki uporabi... Več »

NAMM 2017: Mackie javnost velik gumb studijski monitor vmesniki

Mackieje velik gumb Studio vmesnik še zapuščina svojih predhodnikov, zavzema različne novosti in razburljivo tech ponovil svojo zmagoslavno vrnitev.... Več »

NAMM 2017: RME predstavil svoje Fireface UFX II vmesna ploskev

Uporabo stanje na art snemanje in predvajanje delovanje, Fireface UFX II vmesnik združuje premium kakovosti proizvodnje z naslednjo raven kakovost zvoka... Več »