Avdio vmesniki

Avdio vmesnik bo pomagal, da vaše hišne posnetke pripeljete na profesionalno raven. Na Gear4music.com razumemo, kako pomembna je zvočna kakovost za vaše posnetke - naša ponudba avdio vmesnikov in zvočnih kartic vam lahko zagotovi najboljšo pretvorbo avdio signala v digitalni obliki visoke kakovosti, ki se lahko uporablja v računalniku.

View All Information

Najbolj priljubljena avdio vmesniki

O avdio vmesnikih

Čeprav obe povezavi imata dovolj poweri, in dajajo dobre rezultate, FireWire slovi kot bolj bolj učinkovit pri prenosu podatkov. Priljubljeni Firewire vmesniki vključujejo MOTU Ultralite in Presonus FireStudio. PCI kartice je interno vstavljena v režo na matični plošči; kot rezultat, povezave zahtevajo break-out box/kabel.

USB vmesniki so ponavadi najbolj priljubljeni zaradi svoje univerzalne standard povezave.

Avdio vmesnik - novice

Prost Universal Audio UAD-2 UAD-2 QUAD DSP s 6176 Strip nakup

Izkušnje celovito profesionalno studio kakovosti na veliko vrednost. Nakup a 6176 vintage kanal trak & zaslužiti a pospešiti UAD-2 QUAD DSP, popolnoma brezplačno.... Več »

PreSonus predstavil kvantne, svoje Slickest vmesnik do danes

Z impresivno število zmogljivosti po svojem pasu, Quantum poveča vaše zvočne možnosti in vam prinaša premium razred kakovosti v srčni utrip... Več »

Antelope Audio Audio uvesti vodilni Goljat HD vmesnik

Nastavitev novo standard za avdio vmesnike, Goljat HD ponuja paleto zanimive nove funkcije, ki se okrepiti in izboljšati vaše audio za optimalne rezultate... Več »