Avdio vmesniki

Avdio vmesnik bo pomagal, da vaše hišne posnetke pripeljete na profesionalno raven. Na Gear4music.com razumemo, kako pomembna je zvočna kakovost za vaše posnetke - naša ponudba avdio vmesnikov in zvočnih kartic vam lahko zagotovi najboljšo pretvorbo avdio signala v digitalni obliki visoke kakovosti, ki se lahko uporablja v računalniku.

View All Information

Najbolj priljubljena avdio vmesniki

O avdio vmesnikih

Čeprav obe povezavi imata dovolj poweri, in dajajo dobre rezultate, FireWire slovi kot bolj bolj učinkovit pri prenosu podatkov. Priljubljeni Firewire vmesniki vključujejo MOTU Ultralite in Presonus FireStudio. PCI kartice je interno vstavljena v režo na matični plošči; kot rezultat, povezave zahtevajo break-out box/kabel.

USB vmesniki so ponavadi najbolj priljubljeni zaradi svoje univerzalne standard povezave.

Avdio vmesnik - novice

NAMM 2017: Universal Audio Apollo Twin Solo/Duo/Quad MKII

Prinaša klasična analogna Gauche v ospredje mix, na Universal Audio Apollo Twin MKII je dokončno vmesnik za sodobnih dan glasbeni producent.... Več »

NAMM 2017: RME predstavil svoje Fireface UFX II vmesna ploskev

Uporabo stanje na art snemanje in predvajanje delovanje, Fireface UFX II vmesnik združuje premium kakovosti proizvodnje z naslednjo raven kakovost zvoka... Več »

NAMM 2017: Antelope Audio sneti kopreno Orion32 HD vmesnik

64 kanal HDX in USB3 AD/DA vmesnik, je Orion32 HD je najnovejši dodatek k območju Orion in ponuja celo vrsto zanimivih novosti.... Več »