Avdio vmesniki

Avdio vmesnik bo pomagal, da vaše hišne posnetke pripeljete na profesionalno raven. Na Gear4music.com razumemo, kako pomembna je zvočna kakovost za vaše posnetke - naša ponudba avdio vmesnikov in zvočnih kartic vam lahko zagotovi najboljšo pretvorbo avdio signala v digitalni obliki visoke kakovosti, ki se lahko uporablja v računalniku.

View All Information

Najbolj priljubljena avdio vmesniki

O avdio vmesnikih

Čeprav obe povezavi imata dovolj poweri, in dajajo dobre rezultate, FireWire slovi kot bolj bolj učinkovit pri prenosu podatkov. Priljubljeni Firewire vmesniki vključujejo MOTU Ultralite in Presonus FireStudio. PCI kartice je interno vstavljena v režo na matični plošči; kot rezultat, povezave zahtevajo break-out box/kabel.

USB vmesniki so ponavadi najbolj priljubljeni zaradi svoje univerzalne standard povezave.

Avdio vmesnik - novice

Focusrite sneti kopreno iTstojalo eno Pre kompaktno vmesnik, snemanje

Lahko snemanje kitare in vokal, iTstojalo nedoločni zaimek Pre lahko delujejo z XLR ali Jack vložkov, ki omogoča potovanje glasbenik neprimerljivo ustvarjalnosti.... Več »

Focusriteje Clarett 2Pre zdaj na prodaj na Gear4music

V Focusrite Clarett 2Pre vmesnik je na prodaj na Gear4music. Spretni pri snemanje vokal ali kitare lahko pričakujete dosledno osupljive predstave.... Več »

Avid Pro Tools kvartet in Duet snopov prinašajo velike prihranke

Vrhunske vmesniki za privleči ki postaja latenten v avdio tehnologiji snemanja, par so bili proizvajajo profesionalno kakovost zvoka ob vsaki uporabi... Več »