Fender ojačevalci za bas kitare

Gear4Music.com

Fender ojačevalci za bas kitaro so postali sinonim za vse povezano z rock'n'roll-jem in z ikonskimi Fender instrumenti, kot so Bassman ojačevalci, Rumble ojačevalci, Precision bas kitare, Jazz bas kitare, Telecaster in Stratocaster kitare, Fender kitare in Fender ojačevalci so postali splošno znano ime. View All Information

Fender bas ojačevalci

Prikazujemo prvih 23 izdelkov

O Fender bas ojačevalcih

Fender bas kitare in bas ojačevalci že desetletja uporabljajo nekateri od največjih basistov v glasbeni industriji, od Stinga iz skupine The Police do Duff McKagen iz skupine Guns and Roses.

Na Gear4music.com vam ponujamo široko izbiro Fender bas ojačevalcev, vključno z njihovi vedno priljubljeni Rumble combo bas ojačevalci, ki ponujajo odlično konfiguracijo za igranje doma ali na nastopih. Cenjeni Bassman combo valve bas ojačevalci ponujajo topunski zvok v kompletu, ki je namenjen za obdelavo zahtev stringkih frekvenc bas kitare.

Fender bas ojačevalci - novice

Fender sporočamo svoje prvi predpisi o Rosewood

Po sporazumu CITES lani, Fender je napovedal, da bo smrdokavra Elite kitaro in bas veljajo strogi ureditvi in nadomestitev gozdu.... Več »

Novo Fender Mustang prvi kdaj združljiv ojačevalec Wi-Fi

Uporabo wireless technology v pomoč igralec doseže nemoteno igranje, Nova serija Mustang so prvi korak v krasnem novem svetu ojačevaleci.... Več »

Fenderosebe Tune App zdaj na voljo za naprave Android

Začetek intuitivno app lani, to je zdaj na voljo tistim, ki nimajo iOS napravo, izdelavo prikazale natančnostjo tuning univerzalne... Več »