Akustična kitara torbe in kovčki

Torbe za akustične kitare in primerov prihajajo v različnih oblik in velikosti za vse vrste akustična kitara Dreadnought, pasov in avditorij modelov ljudskih instrumentov, vključno s primeri, Havajska kitara in Banjo, mandolina.

View All Information

Najbolj priljubljenih torbe za akustične kitare & primeri

Prikazujemo prvih 25 izdelkov

O torbah & kovčkih za akustično kitaro

Torbe & kovčki so bistvena oprema za kitariste v gibanju in za tiste, ki želijo zavarovati svoja glasbila – na Gear4music.com imamo široko izbiro torb&kovčkov za akustično kitaro, ki bodo zadovoljili za vse zvrsti akustičnih kitar.

Z različnimi oblazinjenimi torbami, penastimi kovčki, kovčki in še posebej oblikovanimi kovčki, smo prepričani, da bo vaša kitara zavarovana, kot si to želite. Na zalogi imamo nekatere od najboljših blagovnih znamk na trgu, kot so SKB, Gator in Kinsman, med drugimi, in ste lahko prepričani, da imamo nekaj idealnega za vas.

Akustična kitara - novice

WATCH: Martin kitaro - balado je Dreadnought

Martin kitaro kažejo nagrajen dokumentarec Martin Dreadnought - kitara, ki je prestal preskus časa in zaslužil svoje mesto v akustični folklore.... Več »

Fender jama Monitor ozemlje v uho

Svetovno znani kitaro proizvajalec ponuja pet novih modelov v uho monitor v njihovi najnovejši podvig.... Več »

D'Addario uvesti Humiditrak

D'Addario uvesti Humiditrak - napravo, ki živi v ohišju kitare in zagotavlja realnem času stanje posodobitve preko smartphone app, tako da lahko vodijo oko na vašo sekiro.... Več »