Trgovina z

Glasbeno programsko opremo

Danes ima glasbena programska oprema večjo značilnost v svetu ustvarjanja glasbe kot kadarkoli. Z uporabo powernih računalnikov je profesionalna produkcija celotnih skladb postala izjemno enostavna. Računalniki so pomembna orodja pri ustvarjanju glasbe. Na Gear4music.com se zavedamo poweri in pomena, ki ga ima avdio programska oprema v sodobni glasbi - in se s poraščanjem njene priljubljenosti in dostopnosti, povečuje tudi njen potencial. Zato smo vedno navdušeni, ko prodajamo ali uporabljamo najbolj inovativno razpoložljivo glasbeno programsko opremo.

View All Information

Najbolj priljubljenih glasbenih programske opreme

Prikazujemo prvih 15 izdelkov

O glasbeni programski opremi

DAW programsko opremo, ali programsko opremo za sekvencerje običajno najdemo v središču vsakega sodobnega studia. PCutawayncoski rogrami, kot so Cubase, Ableton Live, Sonar in FL Studio vam lahko ponudijo vse, kar potrebujete za začetek snemanja in glasbene produkcije.

Dodatni vtičniki za virtualna glasbila ali VSTi bodo okrepili vašo zvočno paleto in vam omogočili najti idealen zvok. VSTi, kot je Toontrack- EZ-Drummer vam omogoča skladanje in urejanje realističnih bobenskih posnetkov, ter dodajanje vašim skladbam.

Vtičniki za effectss pomagajo dodati vašem zvoku profesionalen efekt, bodisi ustvarjalni efekt, ali praktičen efekt. Antares AutoTune EFX je odličen vtičnik za korekturo jakosti zvoka in ustvarjanje priljubljenih "autotune" zvokov.

Veliko proizvajaltube se zanaša na njihov zvočni arzenal. Zbirke samplov imajo široko paleto verodostojnih zvokov za vaše skladbe, in pocompacto prinesejo iskro ustvarjalnosti vašim posnetkom. Zbirka samplov, kot je East West QLSO Platinum Complete vam ponuja dostop do celotnega orkestra, prav znotraj vašega DAW.

Glasbena programska oprema - novice

Native Instrument ročice gor na grozljivo z "Vznemirjenje"

Namenjena spremljajo rezultate groze in vzbujati neizmerljiva strah v srca občinstva, vznemirjenje obljublja žebelj-biting zaustavitev in srčno-wrenching groze... Več »

iZotope začetek njihovih največjih kdaj posodobitev za RX6 programska oprema

Morate rešiti vaš avdio nedoslednosti? iZotope začetek posodabljanja čez tri svoje kosov avdio urejanje programske opreme: elementi, redno in dodatno.... Več »

Cubase 9 umetnik z UR12 ali UR22 v Gear4music zdaj

Od danes lahko sedaj kupite Steinberg's Cubase 9 umetnik z UR12 ali UR22 za manj kot cena Cubase 9 umetnik standalone proizvodnih suite... Več »