Trgovina z

Glasbeno programsko opremo

Danes ima glasbena programska oprema večjo značilnost v svetu ustvarjanja glasbe kot kadarkoli. Z uporabo powernih računalnikov je profesionalna produkcija celotnih skladb postala izjemno enostavna. Računalniki so pomembna orodja pri ustvarjanju glasbe. Na Gear4music.com se zavedamo poweri in pomena, ki ga ima avdio programska oprema v sodobni glasbi - in se s poraščanjem njene priljubljenosti in dostopnosti, povečuje tudi njen potencial. Zato smo vedno navdušeni, ko prodajamo ali uporabljamo najbolj inovativno razpoložljivo glasbeno programsko opremo.

View All Information

Najbolj priljubljenih glasbenih programske opreme

O glasbeni programski opremi

DAW programsko opremo, ali programsko opremo za sekvencerje običajno najdemo v središču vsakega sodobnega studia. PCutawayncoski rogrami, kot so Cubase, Ableton Live, Sonar in FL Studio vam lahko ponudijo vse, kar potrebujete za začetek snemanja in glasbene produkcije.

Dodatni vtičniki za virtualna glasbila ali VSTi bodo okrepili vašo zvočno paleto in vam omogočili najti idealen zvok. VSTi, kot je Toontrack- EZ-Drummer vam omogoča skladanje in urejanje realističnih bobenskih posnetkov, ter dodajanje vašim skladbam.

Vtičniki za effectss pomagajo dodati vašem zvoku profesionalen efekt, bodisi ustvarjalni efekt, ali praktičen efekt. Antares AutoTune EFX je odličen vtičnik za korekturo jakosti zvoka in ustvarjanje priljubljenih "autotune" zvokov.

Veliko proizvajaltube se zanaša na njihov zvočni arzenal. Zbirke samplov imajo široko paleto verodostojnih zvokov za vaše skladbe, in pocompacto prinesejo iskro ustvarjalnosti vašim posnetkom. Zbirka samplov, kot je East West QLSO Platinum Complete vam ponuja dostop do celotnega orkestra, prav znotraj vašega DAW.

Glasbena programska oprema - novice

Steinberg začetek naslednje generacije Cubase Pro

Še enkrat Cubase še utrl pot inovacij z Cubase Pro 9... Več »

Antelope Audio zdaj ponuja brezplačno licenco za PreSonus Studio One za stranke, ki kupujejo izbrane vmesniki

Tisti, ki kupujejo Zen Tour, Zen Studio, Orion Studio, Orion 32, Orion 32 ali Goljat vmesnik bodo prejeli tudi brezplačen izvod PreSonus' Studio One... Več »

Od novembra 24.-30 Propellerhead so dar uporabnik kdo nakup Reason Free vtičniks

Nakup Reason med 24. November in December 31st in dobili 350 £ vredno najbolje prodajanih instrumenta in učinek stojalo vtičniks brezplačno!... Več »