Trgovina z

Glasbeno programsko opremo

Danes ima glasbena programska oprema večjo značilnost v svetu ustvarjanja glasbe kot kadarkoli. Z uporabo powernih računalnikov je profesionalna produkcija celotnih skladb postala izjemno enostavna. Računalniki so pomembna orodja pri ustvarjanju glasbe. Na Gear4music.com se zavedamo poweri in pomena, ki ga ima avdio programska oprema v sodobni glasbi - in se s poraščanjem njene priljubljenosti in dostopnosti, povečuje tudi njen potencial. Zato smo vedno navdušeni, ko prodajamo ali uporabljamo najbolj inovativno razpoložljivo glasbeno programsko opremo.

View All Information

Najbolj priljubljenih glasbenih programske opreme

Prikazujemo prvih 11 izdelkov

O glasbeni programski opremi

DAW programsko opremo, ali programsko opremo za sekvencerje običajno najdemo v središču vsakega sodobnega studia. PCutawayncoski rogrami, kot so Cubase, Ableton Live, Sonar in FL Studio vam lahko ponudijo vse, kar potrebujete za začetek snemanja in glasbene produkcije.

Dodatni vtičniki za virtualna glasbila ali VSTi bodo okrepili vašo zvočno paleto in vam omogočili najti idealen zvok. VSTi, kot je Toontrack- EZ-Drummer vam omogoča skladanje in urejanje realističnih bobenskih posnetkov, ter dodajanje vašim skladbam.

Vtičniki za effectss pomagajo dodati vašem zvoku profesionalen učinek, bodisi ustvarjalni učinek, ali praktičen učinek. Antares AutoTune EFX je odličen vtičnik za korekturo jakosti zvoka in ustvarjanje priljubljenih "autotune" zvokov.

Veliko proizvajaltube se zanaša na njihov zvočni arzenal. Zbirke samplov imajo široko paleto verodostojnih zvokov za vaše skladbe, in pocompacto prinesejo iskro ustvarjalnosti vašim posnetkom. Zbirka samplov, kot je East West QLSO Platinum Complete vam ponuja dostop do celotnega orkestra, prav znotraj vašega DAW.

Glasbena programska oprema - novice

Toontrackje ki postaja latenten izpust je stvari sanje so

Dreampop ponuja uporabniku z vsemi orodji, ki so potrebne za ustvarjanje dramatične in navdihujoča soundscape s pritiskom na gumb... Več »

Strymon začetek Nixie kot obačen zateči

Neverjetno orodje zakaj Strymon uporabnik, Nixie omogoča izjemno prednastavitev urejanje... Več »

Omnisphere uvesti Keyscape

Naj bi izšel na 12th septembra, Keyscape ponuja uporabniku s kup ustvarjalnih možnosti... Več »