Bas kitare od Gear4music

Gear4Music.com

Gear4music bas kitare so skrbno načrtovane, da bi zagotovile nekatere najboljše funkcije, ki jih imajo bas kitare po razumnih cenah. Več let smo sodelovali z nekaterimi od vodilnih proizvajalcev bas kitar v svetu, da bi lahko ponudili glasbila v katera res verjamemo. View All Information

Gear4music bas kitare - kompleti

Prikazujemo prvih 45 izdelkov

Izvedite več o bas kitarah

Cenovno ugodne bas kitare

Bas kitare imajo na splošno štiri strune in prečke - zaradi tega so bolj primerne za učenje igranja na bas kitaro. Fender bas kitare se prodajajo za več kot 526, vendar pa obstajajo precej cenejše bas kitare podobnega sloga na trgu, kot je G-4 električna bas kitara.

Tako kot tipična Fender bas kitara, ima tudi ta model prečke in 4 strune, kot tudi znani razdeljeni enojni humbucker magnet. Omenjeno omogoča proizvajanje čvrstega in jasnega tona z dobro najnižjo globino, punch in sustain funkcijo. Prav tako je na voljo tudi kot del kompleta električne G-4 bas kitare & ojačevalca, ki vsebuje vadbeni 15W bas ojačevalec, kitarski konektor, rezervne strune, trzalico in pas - vse kar je potrebno, da takoj začnete.

Igranje bas kitare

Obstajajo tri glavna načina igranja bas kitare - z uporabo trzalice, s prsti ali z uporabo "slapping" načina. Trzalice se običajno uporabljajo za hitreje igranje, čeprav nekateri glasbeniki enostavno raje uporabljajo njih kot prste. Slapping je bolj napredna tehnika, ki jo je populariziral Flea iz skupine Red Hot Chili Peppers in jo pogosto najdemo v funk glasbi.

Poleg teh treh, je mogoče uporabiti tudi tehniko dvoročnega tapkanja, podobno tisti, ki se uporablja pri igranju električne kitare. Ta način pogosto uporabljajo virtuozni igralci/ke na bas kitari - kot je Billy Sheehan - ki se odpovedujejo tradicionalni vlogi bas kitare kot ritem glasbila.

Poleg preizkuševanja različnih načinov igranja, začetniki lahko vnapredijo njihov zvok z nakupom boljše bas kitare, ojačevalca ali z uporabo efekt pedala, kot je Boss GT10B procesor efektov za bas kitare.

Bas kitara - novice

Hofner sporočamo Shorty Bass v novo finish

Hofner skupino shorty bas je zdaj na voljo v beli konča.... Več »

Častni Lemmy žigov v obstati izpust v Nemčiji

Ikona Motorhead basist Lemmy, ki je obeležena z žigom omejena izdaja, prost dostop.... Več »

Fender jama Monitor ozemlje v uho

Svetovno znani kitaro proizvajalec ponuja pet novih modelov v uho monitor v njihovi najnovejši podvig.... Več »

D'Addario uvesti Humiditrak

D'Addario uvesti Humiditrak - napravo, ki živi v ohišju kitare in zagotavlja realnem času stanje posodobitve preko smartphone app, tako da lahko vodijo oko na vašo sekiro.... Več »

Musikmesse 2016: RME javnost Fireface UFX, ADI-2 Pro, Pro MADIface in ARC USB

V praznovanje svoje 20. obletnico, RME razkriva štiri nove izdelke na Musikmesse 2016.... Več »

Musikmesse 2016: Glasba človek 40. obletnica "Stare Smoothie" StingRay bas

Glasba človeka ustvarili zvesto reprodukcijo StingRay prototip #26, namenjen šterling žogo.... Več »