Električna kitara - efekt pedali

Kitarski efekt pedali pomagajo kitaristom pri oblikovanju njihovega tona, ter se lahko tudi uporabljajo pri ustvarjanju popolnoma edinstvenih zvokov. Na Gear4music.com imamo vedno na zalogi številne razburljive multiefekt pedale, od priljubljenih Boss ME-70, do Line 6 Pod HD300. V našem oddelku za kitarske efekte boste našli vse, od Looper pedal do Sint pedal, in tudi tradicionalne efekte, kot so na primer Distortion pedali, Chorus pedali, Octave pedali, Delay pedali in Wah Wah pedali. Kateri koli zvok si želite ustvariti z vašo kitaro, mi imamo pedal za vas.

View All Information

Najbolj prodajani kitarski efekti

O kitarskih efektih

Kitarski efekti že desetletja pomagajo glasbenikom pri oblikovanju in izdelovanju njihovega zvoka - od finega uglaševanja tona, do korenitega spreminjanja celotnega zvoka. Multiefekt pedali, kot je Boss GT-10, združujejo več efektov znotraj ene, prenosne enote. Lahko vključujejo Delay, Chorus, Reverb, Overdrive, Distortion, kot tudi bolj eksperimentalne efekte, kot je Ring Modulation.

Kitarski efekti - novice

Pedali JHS™ NAMM 2017 izdaje načrtovane za ladijski promet kmalu

JHS Pedals nam lowdown o najnovejše pedal začenja in ponovno za javnost iz NAMM 2017, z izdelki ladijskega prometa v Evropski trgovci na April 24th.... Več »

Keeley je GC-2 in Monterey puh pedala prihajajoči cenik kaplja

Keeley je GC-2 kitarist omejevanje ojačevalec in Monterey puh Vibe Rotary Wah v belo in zlato bo na voljo po znižani ceni iz 14/04/2017... Več »

MUSIKMESSE 2017: Positive Grid PRISTRANSKOSTI modulacije Pedal

Izhajajoč iz v Positive Grid izkrivljanja in Delay pedala, ta tretji obrok vidi Positive Grid prinašajo še raznolikost kitara rig.... Več »