Električna kitara - efekt pedali

Kitarski efekt pedali pomagajo kitaristom pri oblikovanju njihovega tona, ter se lahko tudi uporabljajo pri ustvarjanju popolnoma edinstvenih zvokov. Na Gear4music.com imamo vedno na zalogi številne razburljive multiefekt pedale, od priljubljenih Boss ME-70, do Line 6 Pod HD300. V našem oddelku za kitarske efekte boste našli vse, od Looper pedal do Sint pedal, in tudi tradicionalne efekte, kot so na primer Distortion pedali, Chorus pedali, Octave pedali, Delay pedali in Wah Wah pedali. Kateri koli zvok si želite ustvariti z vašo kitaro, mi imamo pedal za vas.

View All Information

Najbolj prodajani kitarski efekti

Prikazujemo prvih 36 izdelkov

O kitarskih efektih

Kitarski efekti že desetletja pomagajo glasbenikom pri oblikovanju in izdelovanju njihovega zvoka - od finega uglaševanja tona, do korenitega spreminjanja celotnega zvoka. Multiefekt pedali, kot je Boss GT-10, združujejo več efektov znotraj ene, prenosne enote. Lahko vključujejo Delay, Chorus, Reverb, Overdrive, Distortion, kot tudi bolj eksperimentalne efekte, kot je Ring Modulation.

Kitarski efekti - novice

Nov stari šumenje krvi napori pedala na zalogi na Gear4music

Stare krvi hrupa napori EQ in medpomnilnika, ojačevalec za slušalke in AB/Y ranžirna lokomotiva pristali. Krepak in ceste, ki so pripravljeni, to obljubo trio kar najbolje izkoristiti vašo kitaro.... Več »

EHX sporočamo, čisto nov SYNTH9 sintetizator stroj stopalke

Pedal, ki obuja slavo zadnjih stoletjih največji sintetični zvoki, SYNTH9 sintetični Pedal ponuja igralec 9 brezčasno tone v enem paketu.... Več »

EHX uvesti čisto nov kanjon Delay in Looper Pedal

Napolnjena do roba z razburljivo tonal možnosti, kanjon Delay in Looper pedala značilnosti 11 načinov, vsak s svojimi značilnega zvoka in značaj.... Več »