Električna kitara - efekt pedali

Kitarski efekt pedali pomagajo kitaristom pri oblikovanju njihovega tona, ter se lahko tudi uporabljajo pri ustvarjanju popolnoma edinstvenih zvokov. Na Gear4music.com imamo vedno na zalogi številne razburljive multiefekt pedale, od priljubljenih Boss ME-70, do Line 6 Pod HD300. V našem oddelku za kitarske efekte boste našli vse, od Looper pedal do Sint pedal, in tudi tradicionalne efekte, kot so na primer Distortion pedali, Chorus pedali, Octave pedali, Delay pedali in Wah Wah pedali. Kateri koli zvok si želite ustvariti z vašo kitaro, mi imamo pedal za vas.

View All Information

Najbolj prodajani kitarski efekti

O kitarskih efektih

Kitarski efekti že desetletja pomagajo glasbenikom pri oblikovanju in izdelovanju njihovega zvoka - od finega uglaševanja tona, do korenitega spreminjanja celotnega zvoka. Multiefekt pedali, kot je Boss GT-10, združujejo več efektov znotraj ene, prenosne enote. Lahko vključujejo Delay, Chorus, Reverb, Overdrive, Distortion, kot tudi bolj eksperimentalne efekte, kot je Ring Modulation.

Kitarski efekti - novice

Supro začetek Tremolo Pedal, ki obljublja množico Vintage tone

Za simulacijo različnih klasičnih amp tone, Suproosebe Tremolo Pedal uvaja novo šolo na stare šole... Več »

Kick Off čas Gear4music Black Friday teden z veliko popusta na DigiTech Trio Band ustvarjalca Pedal

S številnimi izključne posle in ponudbe, ki se pojavljajo v prihodnjem tednu, imejte oči olupljeni kot Gear4music vam možnost nakupa TKU spekter izdelkov po zelo znižanih cenah!... Več »

Kirk Hamnett predstavila elektrarna za zvok Metallica albuma

V KHDK Dark Blood Pedal piha subtilnosti iz vode in prinaša polno Pregorjeli agresije... Več »