Električna kitara - efekt pedali

Kitarski efekt pedali pomagajo kitaristom pri oblikovanju njihovega tona, ter se lahko tudi uporabljajo pri ustvarjanju popolnoma edinstvenih zvokov. Na Gear4music.com imamo vedno na zalogi številne razburljive multiefekt pedale, od priljubljenih Boss ME-70, do Line 6 Pod HD300. V našem oddelku za kitarske efekte boste našli vse, od Looper pedal do Sint pedal, in tudi tradicionalne efekte, kot so na primer Distortion pedali, Chorus pedali, Octave pedali, Delay pedali in Wah Wah pedali. Kateri koli zvok si želite ustvariti z vašo kitaro, mi imamo pedal za vas.

View All Information

Najbolj prodajani kitarski efekti

Prikazujemo prvih 36 izdelkov

O kitarskih efektih

Kitarski efekti že desetletja pomagajo glasbenikom pri oblikovanju in izdelovanju njihovega zvoka - od finega uglaševanja tona, do korenitega spreminjanja celotnega zvoka. Multiefekt pedali, kot je Boss GT-10, združujejo več efektov znotraj ene, prenosne enote. Lahko vključujejo Delay, Chorus, Reverb, Overdrive, Distortion, kot tudi bolj eksperimentalne efekte, kot je Ring Modulation.

Kitarski efekti - novice

Strymon uvesti Sunset dvojno Overdrive Pedal

Overdrive pedal, zasnovani, da posnema najbolj iskan po toni v glasbeni zgodovini, Sunset dvojno Overdrive vam daje več bang za vaš denar... Več »

Walrus Audio uvesti nove Warhorn Overdrive Pedal

Skupaj s povsem novo zasnovo, Warhorn vidi blagovno znamko raziskati tonski zmogljivosti poškodovanih overdrive, opremljena s customizable parameter control.... Več »

Darkglass elektronika, ki je zdaj na voljo na Gear4music

S celovitim naborom pedala in amp, ki obljublja premium ton, Darkglass elektronike so odgovor na vse bas povezanih molitve.... Več »