Korg sintetizatorji

Gear4Music.com

Korg sintetizatorji slovijo zaradi edinstvenih, polnih zvokov - od časa ko so izdali MS-10 in MS-20, je postalo Korg ime eno od prevladujočih v elektronski glasbi. Korg je ustanovljen leta 1962 v Tokiu, Japonska, kot skupno podjetje lastnika nočnega kluba in igralca harmonike. Ponosni na inovativnost, Korg je vedno poskušal spremenite glasbeni obraz, zahvaljujoč razvitku konceptov, kot so Wavedrum, Monotron, KAOSS pad in Kaossilator. View All Information

Korg sintetizatorji & moduli

Prikazujemo prvih 53 izdelkov

O Korg sintetizatorjih & modulih

Korg so znani tudi po njihovi mešanici pro-kakovostnih zvokov in vmesnikih z enostavno uporabo. MicroKorg ter MicroKorg XL so odlični primeri tega – uporabljajo jih skupine, glasbeniki in hobi igralci po vsem svetu, in ponujajo realistične vintage tone v majhnih paketih.

Druga priljubljena serija izdelkov je Electribe sintetizator/sampler serija, ki vsebuje ene od vodilnih sintetizatorjev na bazi sekvencerja in ritem naprave na svetu.

Na Gera4music.com so na voljo delovne postaje z izjemnimi funkcijami iz Korg ponudbe - M50 in M3 delovne postaje in razvpiti Radias sintetizator.

Kot vodja v elektronskih glasbilih, Korg je popolnoma Modified svet interaktivnih instrumentov s tipkami.

Korg - novice

Musikmesse 2016: KORG dvignite pokrov na StageMan 80

KORG je dvignil pokrov na nov mnogo-funkcionalen in zelo prenosni PA ojačevalec.... Več »

Musikmesse 2016: KORG Pa4X orientalski profesionalni aranžer napovedal

KORG uvesti orientalski izdaja svetovnih prodajanih aranžer klaviatura!... Več »

Korg Volca FM podrobnosti sprosti - Pre, da zdaj!

Na Korg Volca FM je pri roki zakaj pre-zapoved zdaj za 129.00 (GBP), in se pričakuje, da prispejo na Gear4music v maju 2016.... Več »