Korg sintetizatorji

Gear4Music.com

Korg sintetizatorji slovijo zaradi edinstvenih, polnih zvokov - od časa ko so izdali MS-10 in MS-20, je postalo Korg ime eno od prevladujočih v elektronski glasbi. Korg je ustanovljen leta 1962 v Tokiu, Japonska, kot skupno podjetje lastnika nočnega kluba in igralca harmonike. Ponosni na inovativnost, Korg je vedno poskušal spremenite glasbeni obraz, zahvaljujoč razvitku konceptov, kot so Wavedrum, Monotron, KAOSS pad in Kaossilator. View All Information

Korg sintetizatorji & moduli

Prikazujemo prvih 46 izdelkov

O Korg sintetizatorjih & modulih

Korg so znani tudi po njihovi mešanici pro-kakovostnih zvokov in vmesnikih z enostavno uporabo. MicroKorg ter MicroKorg XL so odlični priCustom tega – uporabljajo jih skupine, glasbeniki in hobi igralci po vsem svetu, in ponujajo realistične vintage tone v majhnih paketih.

Druga priljubljena serija izdelkov je Electribe sintetizator/sampler serija, ki vsebuje ene od vodilnih sintetizatorjev na bazi sekvencerja in ritem naprave na svetu.

Na Gera4music.com so na voljo delovne postaje z izjemnimi funkcijami iz Korg ponudbe - M50 in M3 delovne postaje in razvpiti Radias sintetizator.

Kot vodja v elektronskih glasbilih, Korg je popolnoma Modified svet interaktivnih instrumentov s tipkami.

Korg - novice

Korg zagon nove spletne strani

Korg izobraževanje prizadeva zagotoviti uporabnikom z izkušnjami informativen in dinamično učenje... Več »

Korg Kronos STR 1 zvok motorja

STR-1 je ena od devetih revolucionarno motorjev na Korg Kronos. Odkrijte več o Ta ikona zvoka... Več »

Kronos MOD-7

Bomo bližje pogled v Kronos MOD-7 zvok motorja... Več »