Vox kitarski ojačevalci

Gear4Music.com

Vox so se najbolj predvsem znana za njihovo ojačevaleci. AC30 in AC15 pridobili ogromen popularnost v sredi šestdesetih, ko jih postalo zelo priljubljena v britanski Rock sceno. Pred dolgo, pasove, kot so The Rolling Stones in The Kinks začelo uporabljati na Vox ojačevalci, daje prednost "Top Boost" vezje, ki opredeljene gibanje je zvok. View All Information

Vox prakso ojačevalci

Prikazujemo prvih 18 izdelkov

Vox kombinirano ojačevalci

Prikazujemo prvih 44 izdelkov

Vox kitara Ojačevalec glave

Prikazujemo prvih 7 izdelkov

Vox kitara zvočnikov CAB

Prikazujemo prvih 4 izdelkov

Vox kitaro ojačevalci

V Vox Valvetronix serijo varovalko power in prožnost digitalni polprevodniški modeliranje, z značajem in odgovor valve amp z izkoriščanjem produktnih 12AX7 vakuumske epruvete v Stage proizvodnje. ojačevalci Valvetronix so zelo vsestranski in poskrbi za skoraj vsak kitarist - ne glede na slog ali sposobnost. serija je sestavljena na VT15, VT30, VT50 in VT100 ki span iz 15 vatov za massive 100 vatov poweri.

VR Lampaš reaktor ojačevaleci sprejme vse najboljše lastnosti modern ojačevaleci in jih pomešali z vse najboljše značilnosti vintage ojačevaleci. Uporaba dokazano in priljubljena VR vezje, Lampaš reaktorja serije lahko doseže skoraj vsak ton iz čist čist, da dirtiest za umazano. Vintage styling daje tako na AC15VR in AC30VR da brezčasno Vox pogled.

AC Custom serije je bila prvič uvedena leta 1958 in je eden od zgodovine najbolj spoštovanih kitara amp glasnostov - pretežno slavni za zvok, ki je sprožila britanske invazije rock glasbe. Risanje na več kot 50 let strokovnega znanja, na AC15C1 Custom 1 x 12 " je bila izbira za nešteto kitaristov skozi zgodovino zaradi svoj edinstven zvok in funkcije, kot so"Top Boost"vezje. V AC30C2 Custom 2 x 12 " daje igralci dvojno proizvodnje zvitek in značilnosti učinkov loop. Za razliko od AC30C2, na AC30C2X Custom 2 x 12 " značilnosti par Celestion Alnico modro zvočniki.