Sistemi za javno ozvočenje

Sistemi za javno ozvočenje na Gear4music so eni od največjih spletno razpoložljivih obsegov, ki vključujejo opremo za javno ozvočenje od svetovno priznanih blagovnih znamk, kot so Yamaha, Behringer, Mackie in Peavey.

View All Information

Najbolj priljubljena oprema za javno ozvočenje

Informacije o sistemih za javno ozvočenje

Sistemi za javno ozvočenje so ključnega pomena za številne glasbenike – so zadnji element opreme za nastopanje v živo, ki nosijo odgovornost za kakovost reproduciranega zvoka. Čim višja je priključna power, tem glasneje in bolj powerno zvenijo.

Zvočniki in kompleti za javno ozvočenje, kot so Yamaha Stagepas 300 ali Behringer Europort, se razlikujejo v poweri, merjeni v vatih, in so lahko bodisi aktivni, kot je linija Mackie Thump, ali pasivni – s pasivnimi zvočniki, kot je Peavey Messenger obseg, ki zahtevajo zunanji ojačevalec za boost signala.

Novice o sistemih zvočnikov

Musikmesse 2016: Roland sporočamo Cub Street Ex PA paket, boben sprožilci in V-Drum širitev blazinice

Roland je izdal sveženj novih izdelkov pred Musikmesse 2016, vključno s kocko Street Ex PA paket in FD-9 in KT 9 boben sprožilci in CY - 12 C paket.... Več »

Musikmesse 2016: JBL uvesti EON eno linearni Array ozvočenje

JBL uvaja njihovega svetovnega razreda zvok v kompakten vse-v-enem sistem z mixer, kot tudi možnosti bluetooth audio streaming.... Več »