Klaviature Korg

Gear4Music.com

Klaviature Korg je vodilna na področju glasbe klaviature, glasbe delovnih postaj in Sintetizatorji. Mnogi verjamejo, Korg je popolnoma novo opredeliti svetu interaktivne keys instrumentov. Klaviature Korg objemu najsodobnejše tehnologije in enostavnost uporabe za izdelavo dinamične in inspirativno izkušnje igra. View All Information

Korg klaviature za domačo uporabo

Prikazujemo prvih 15 izdelkov

Korg tipkovnico delovne postaje

Prikazujemo prvih 19 izdelkov

Klaviature Korg

Klaviature Korg poda končni glasbeniki arsenal s popolno linijo tipkovnico instrumentov, zvočno moduli, klaviature glasba in glasba delovne postaje, kot tudi klavirja in sintetizatorji za vsako uporabo.

Korg osebe inteligentni aranžer klaviatura lahko vaš idealen partner glasbeni, večnamenski kot tekstopisec postaje in vaš Stage band, vse v eno celovito tipkovnico.

Omamljanje zvoke, najsodobnejše efekti, sodoben in intuitiven enostavno uporabo so temelj blagovno znamko Korg tipkovnico.

Korg novice

Roland začetek OS-07 delovna postaja in SE-02 analogni sintetizator

Prvi sintetični vpise na Rolandje "Na novo opredeliti prihodnost", OS-07 delovna postaja in SE-02 sintetizator obljubo uporabnik popoln izraz in na krovu vsestranskost.... Več »

KORG Gadget posodobitev in prosti Mac "Liter" različica

Zunanja oblika a čisto nov update na prvotno firmware, KORG osebe Gadget prejme a celoten makeover kot tudi čisto nov 'liter' prevod.... Več »

MUSIKMESSE 2017: KORG G1 zrak digitalni klavir, KRONOS LS, SV-1

Z pobio novih reinterpretations in znanih obrazov v škorenj, KORG predstavil najnovejše javnost za ta let Musikmesse v Frankfurtu, Nemčija.... Več »