Činele

na Gear4music.com

Na Gear4music.com razumemo, da vsaka oseba išče nekaj drugega pri činelah, ker vaša izbira močno vpliva na splošni zvok bobnov. Ponujamo široko izbiro razpoložljivih činel, od 6" splash činel do 22" ride činel, crash činele, hi-hat činele in kitajske sorte.

View All Information

Najbolj prodajane činele

Prikazujemo prvih 18 izdelkov

O činelah

Činele so neophodne za bobnarje – začetniški kompleti bobnov že vsebujejo komplet činel, vendar pa jih bodo strastni igralci morda želeli nadgraditi. High-end kompleti bobnov se pocompacto prodajajo brez činel, kar pomeni, da postane nakup činel še bolj pomemben.

Zildjian činele izbirajo zvezde, kot so Ronnie Vannucci, mi pa imamo eno najboljših razpoložljivih izbir, vključno z ZXT serijoo. Bob Bryar iz MCR izbira Sabian činele, ki jih imamo na zalogi v velikem številu, vključno z njihovo AAX serijo.

Cymbals News

WATCH - Musikmesse 2015: Roland TD - 25K V-Drums elektronski boben komplet

Vključuje vse nove TD-25 V-bobnarski modul, ki zagotavlja dinamično in interaktivno občutek, dve novi Roland V-Drums kompleti Zamenjaj TD-15.... Več »

NAMM 2015: Sabian velike in grde činele

Sabian so začeli čisto nov sklop ride činele, Velika in grda glasnost. Te močne činele proizvajajo temno, ekološko in nepopolne zvok.... Več »

Zadnja priložnost za dostavo pred božičem

Lahko samo en dan, da gredo pred božični večer, vendar še vedno je čas, da to odlično glasbeno darilo.... Več »