Činele

na Gear4music.com

Na Gear4music.com razumemo, da vsaka oseba išče nekaj drugega pri činelah, ker vaša izbira powerno vpliva na splošni zvok bobnov. Ponujamo široko izbiro razpoložljivih činel, od 6" splash činel do 22" ride činel, crash činele, hi-hat činele in kitajske sorte.

View All Information

Najbolj prodajane činele

Prikazujemo prvih 26 izdelkov

O činelah

Činele so neophodne za bobnarje – začetniški kompleti bobnov že vsebujejo komplet činel, vendar pa jih bodo strastni igralci morda želeli nadgraditi. High-end kompleti bobnov se pocompacto prodajajo brez činel, kar pomeni, da postane nakup činel še bolj pomemben.

Zildjian činele izbirajo zvezde, kot so Ronnie Vannucci, mi pa imamo eno najboljših razpoložljivih izbir, vključno z ZXT serijoo. Bob Bryar iz MCR izbira Sabian činele, ki jih imamo na zalogi v velikem številu, vključno z njihovo AAX serijo.

Cymbals News

Gear4music zdaj naselitve na SJC bobni

Gear4music so samo Evropskega distributerja na Massachusetts temelji blagovne znamke na SJC bobni in so zdaj naselitve paleto različnih izdelkov.... Več »

WATCH - Musikmesse 2015: Roland TD - 25K V-Drums elektronski boben komplet

Vključuje vse nove TD-25 V-bobnarski modul, ki zagotavlja dinamično in interaktivno občutek, dve novi Roland V-Drums kompleti Zamenjaj TD-15.... Več »

NAMM 2015: Sabian velike in grde činele

Sabian so začeli čisto nov sklop ride činele, Velika in grda glasnost. Te powerne činele proizvajajo temno, ekološko in nepopolne zvok.... Več »