Mikrofoni za bobne

Mikrofoni za bobne prihajajo v vseh oblik in velikosti, vsaka s svojo lastno edinstveno značilnosti za zajem različnih delov boben komplet. Dinamično in kondenzatorski mikrofoni so najbolj pogoste vrste mikrofon zajemam bobni.

View All Information

Najbolj priljubljena mikrofoni za bobne

Prikazujemo prvih 22 izdelkov

O mikrofonih za bobne

Ozvočevanje seta bobnov je lahko ena od najtežjih nalog za inženirja – na srečo, z ustreznim mikrofonom, delo lahko postane precej lažje. Tradicionalno se set bobnov ozvočuje z inštalacijo mikrofona na kick boben, snare bobeen, hi-hat boben, in inštalacijo dva zgornja mikrofona za činele in tom bobne. Vendar, kot je primer z vsako uporabo mikrofonov, ne obstaja določeno pravilo za ozvočevanje. Za doseganje določenih zvokov, inženirji bodo mogoče raje dodali posebne mikrofone za tom boben ali dodatne FREEorne mikrofone za doseganje ambienta. Veliko proizvajaltube izdeluje komplete mikrofonov za sete bobnov, ki vsebujejo bistvene mikrofone. Shure PGDMK6 komplet mikrofonov za bobne vsebuje tri PG56 mikrofona za snare/tom boben, PG52 mikrofon za kick boben in dva PG81 zgornja mikrofona.

AKG D112 dinamični mikrofon je priljubljeni studijski mikrofon, ki obravnava visokotlačni kick boben in je tudi na voljo na Gear4music.com

Mikrofoni za bobne - novice

Roland TD-1KPX V-Drums elektronski Drum Kit zdaj na zalogi

V Roland prenosni TD-1KPX V-Drums elektronski Drum Kit prihaja najbolj rentabilna glasnosta V boben, vendar zagotovo ne škrt na kakovost... Več »

Teden dni pojdi do Roland's "prihodnost na novo opredeliti"

Z več kot 30 načrtovani izdelek javnost, 909 dan obljublja, da bo prelomen dogodek... Več »

Prost 5-letno garancijo na Roland TD - 30K in TD-30KV V Pro bobna kompletov

Roland TD - 30K in TD-30KV V-Pro bobna kompletov zdaj priti s FREE 5-letno garancijo v ponudbo za omejen čas (na voljo v veliki Britaniji le).... Več »