Mikrofoni za bobne

Mikrofoni za bobne prihajajo v vseh oblik in velikosti, vsaka s svojo lastno edinstveno značilnosti za zajem različnih delov drum kit. Dinamično in kondenzatorski mikrofoni so najbolj pogoste vrste mikrofon zajemam bobni. Dinamični mikrofoni ponujajo dober mid-range frekvenčni odziv in bo pogosto uporabljen na na Snare, Toms, in Kick Drum, in njihove krepak zidava pomožen jih dovolj močna, da preživi občasno miss hit. kondenzatorski mikrofoni se pogosto uporabljajo kot soba mikrofoni ali Re ijski stroški za zajemanje široko frekvenčno območje činele in ambientu živo prostor. So na splošno bolj občutljiva in krhka, in pogosto prihajajo z a ' pad"stikalo oslabitvi visoke ravni hrupa.

View All Information

Najbolj priljubljena mikrofoni za bobne

Prikazujemo prvih 7 izdelkov

O mikrofonih za bobne

Ozvočevanje seta bobnov je lahko ena od najtežjih nalog za inženirja – na srečo, z ustreznim mikrofonom, delo lahko postane precej lažje. Tradicionalno se set bobnov ozvočuje z inštalacijo mikrofona na kick boben, snare bobeen, hi-hat boben, in inštalacijo dva zgornja mikrofona za činele in tom bobne. Vendar, kot je primer z vsako uporabo mikrofonov, ne obstaja določeno pravilo za ozvočevanje. Za doseganje določenih zvokov, inženirji bodo mogoče raje dodali posebne mikrofone za tom boben ali dodatne prostorne mikrofone za doseganje ambienta. Veliko proizvajalcev izdeluje komplete mikrofonov za sete bobnov, ki vsebujejo bistvene mikrofone. Shure PGDMK6 komplet mikrofonov za bobne vsebuje tri PG56 mikrofona za snare/tom boben, PG52 mikrofon za kick boben in dva PG81 zgornja mikrofona.

AKG D112 dinamični mikrofon je priljubljeni studijski mikrofon, ki obravnava visokotlačni kick boben in je tudi na voljo na Gear4music.com

Mikrofoni za bobne - novice

Musikmesse 2016: Yamaha začetek tri nove DTX elektronski boben kompleti

Uvedba novega DTX720K, DTX760K in DTX920K elektronski boben kompleti iz Yamaha.... Več »

Uvesti Roland TD-11KV Special Edition elektronski boben komplet

Roland je dodan elektronski boben komplet TD-11KV Special Edition svoje obsežno V-Drums linijo.... Več »

NAMM 2016: Yamaha predstavlja tri nove DTX elektronski boben kompleti

Na NAMM 2016, Yamaha praznuje svoj zaporednost DTX e-boben z uvedbo treh novih omamljanje modelov; DTX920k, 760k in 720 k.... Več »