Tanglewood akustične kitare

Gear4Music.com

Tanglewood akustične kitare imajo dolge izkušnje v proizvodnji akustičnih glasbil in so slavni po svojih akustičnih kitarah. Tanglewood je že večkrat najbolj priljubljena blagovna znamka akustičnih kitar v Združenem kraljestvu, ter v številnih raziskavah zavzema topovno pozicijo. View All Information

Najbolj priljubljena Tanglewood kitare

Prikazujemo prvih 17 izdelkov

O Tanglewood kitare

Britanski proizvajalec, Tanglewood kitare akustične, električne, bas in ljudskih instrumentov. Prvotno ustanovljena v Londonu leta 1988 so kasneje preselil v Kent in imajo tudi FREEor zelo v bližini naših pisarnah v Wetherby, Yorkshire. Danes so eden od najbolje prodajanih znamk akustično kitaro.

V Tanglewood kitaro glasnostov vključujejo Discover, Evolution, dediščine, Java, Master Design, Nashville, Premier, Roadster in Sundance. Raziščite serije z gumbi na topu te strani, če želite izvedeti več. Dodaj to vrsto Tanglewood bas kitare, folk instrumentov in guitar paketi in to je težko razumeti, da ne glede na vrsto kitarist ste, Tanglewood je kitaro, da bo ustrezala.

Tanglewood novice

Tanglewoodosebe Sundance uspešnosti Pro Series na Gear4music

Privatno sporočilo tradicijo z najsodobnejših izdelovalnih tehnologij, Tanglewoodje Sundance uspešnosti Pro Series ponudba igralec edinstveno tonu z značilno osebnost.... Več »

Musikmesse 2013: Kaj je novega od Tanglewood?

Tanglewood začela a stanodajalec od nov akustični in Electro-akustične kitare na Musikmesse letos, kot tudi dodajanje svojo paleto akustični ojačevaleci.... Več »

Liverpool pokloniti ključno Beatles Album

V tri teden praznovanje Ekstravaganca, mesta Liverpool bo plačeval zavezi legendarni album Beatles "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band"... Več »