Roland bobni

| Elektronski seti
Gear4Music.com

Roland Drums predstavljajo topunec v tehnologiji setov elektronskih bobnov in tolkal. Kot vodilni svetovni dizajner, izdelovalec in distributer setov elektronskih bobnov, Roland že desetletja izdeluje revolucionarna elektronska tolkala. View All Information

Roland seti elektronskih bobnov

Prikazujemo prvih 27 izdelkov

Roland bobni - informacije

Roland bobni na široko štejejo kot najbolj priljubljeni elektronski bobni na svetu, ki slovi po svoji inovativni tehnologiji in dinamičnimi igralnimi izkušnjami. Njihov set za začetnike, V-Drum HD-1 je kot nalašč za domačo uporabo, uporabo v šolah in studio okoljih. Za napredne bobnarje Gear4music.com vam toplo priporoča Roland TD bobne, od TD-4 do TD-20. Zavedamo se, da naše stranke imajo različne zahteve, in zato imamo na zalogi obsežno izbiro Roland setov po stringkih cenah.

Roland seti bobnov - novice

Nakup a Roland JD-XA 4 glas analogni Polysynth in dobite M-100 AIRA slušalke prost!

Od zdaj do 31 decembra, Roland ponujajo stranke možnost dobiti svoje roke premium kakovosti slušalke popolnoma brezplačno... Več »

Rolandje "prihodnost. Novo"izdelkov zdaj na prodaj na Gear4music

Segajo od AE-10 Aerophone digitalni veter Instrument Boutique VP-03 Vocoder, Roland ostati na samem vrhu glasbene inovacij.... Več »

Roland sporočamo nekaj novih izdaj, ki gradijo na nekaj njihovih največjih hitov

Uvedba AD-2 akustični Amp, CP-1 X kompresor in jazzovski zbor JC-22 kitarski ojačevalec... Več »