TC Electronic bas ojačevalci

Gear4Music.com

TC Electronic ojačevalci za bas kitaro oddajajo točen in odziven zvok. TC Electronic so tudi izjemno cenjeni zaradi njihove ponudbe glasbene opreme, vključno s kitarskimi efekti, avdio vmesniki, avdio programsko opremo, računalniško machineno opremo in še veliko več. TC Electronic so specializirani za bas ojačevalce in imajo za cilj razvoj, proizvodnjo in trženje topunskih bas ojačevalcev, ki zagotavljajo trajno uporabniško vrednost za avdio strokovnjake in podobne glasbenike. View All Information

TC Electronic combo bas ojačevalci

Prikazujemo prvih 5 izdelkov

TC Electronic glave bas ojačevalcev

Prikazujemo prvih 8 izdelkov

TC Electronic bas zvočne skrinje

Prikazujemo prvih 10 izdelkov

TC Electronic nožna stikala za bas ojačevalce

Prikazujemo prvih 6 izdelkov

O TC Electronic bas ojačevalcih

V TC Electronic bas igralci proizvajajo bas opremo za bas igralce. Po dolgoletnih izkušnjah pri nastopih v živo in v snemalnem studiju, dobro razumejo potrebe in želje basistov, ko gre za nastope, vajo in studijsko delo.

Ponosni smo zaradi sodelovanja s TC Electronic, in našim strankam ponujamo najbolj inovativne bas ojačevalce po najnižjih cenah na spletu v ZK.

TC Electronic bas ojačevalci - novice

TC Elektronic sprostitev elektronski spominjanje 2 Delay Pedal

Po sprostitvi Hall of Fame 2 in plinovod tapnite Tremolo pedala, TC Elektronicje spominjanje 2 obljublja za neprimerljivo izraz in Onosvjetski ton.... Več »

TC Elektronic začenja Hall of Fame 2 Reverb Pedal

Na uspeh priznani Hall of Fame Reverb Pedal, drugi obrok iz TC Elektronic vidi veliko bolj rafinirano in sodobne izročitev.... Več »

TC Electronic razkrije Wiretap Riff snemalnik Pedal

Kdaj prišli do morilec riff, le da pozabi nekaj dni kasneje? Tudi TC Electronic so odgovor na to, da je stvar preteklosti.... Več »