Roland sintetizatorji

Gear4Music.com

Roland sintetizatorji vplivajo na sceno elektronskih glasbil od zgodnjih 1970-tih, ko so izdali SH1000. V 80-tih so izdali njihovi vodilni Jupiter in Juno liniji izdelkov. Od takrat, Roland je razvil številne sintetizatorje - vključno s trenutno Fantom linijo in posodobljeno različico Juno linije. Gear4music.com ima na zalogi celoten obseg Roland sintetizatorjev - vključno z novim GAIA SH-01. View All Information

Roland Sintetizatorji & moduli

Prikazujemo prvih 53 izdelkov

O Roland sintetizatorji & moduli

Roland Sintetizatorji so znani za njihovo enostavno uporabo in visoko kakovost zvoka. Ob pridobljenih univerzalne pritožbe, še naprej povečati svoje neodplačanih ugled z vsako novo javnost.

Roland sintetični glasnost vključuje Jupiter, Integra, V-sintetični, Lucina, AX, VP in Gaia SH-01.

Segajo v ceni od okoli 300 £ do 2,367 tam je nekaj za vsakogar, ali iščete zabavno ramen sintetični, popolna delovne postaje ali tehnološko naprednih V-sintetični, Roland je izbira kakovosti.

Gear4music.com je obsežno obpowerje Roland Sintetizatorji, vključno s kot nov elemente in paket obravnava. Z Roland specialist v trgovini, ki lahko zagotovi popower, nasvete in dodatne informacije.

V stik z našo Roland specialist pokličite 0843 155 0500.

Roland novice

Nakup a Roland JD-XA 4 glas analogni Polysynth in dobite M-100 AIRA slušalke prost!

Od zdaj do 31 decembra, Roland ponujajo stranke možnost dobiti svoje roke premium kakovosti slušalke popolnoma brezplačno... Več »

Rolandje "prihodnost. Novo"izdelkov zdaj na prodaj na Gear4music

Segajo od AE-10 Aerophone digitalni veter Instrument Boutique VP-03 Vocoder, Roland ostati na samem vrhu glasbene inovacij.... Več »

Roland sporočamo nekaj novih izdaj, ki gradijo na nekaj njihovih največjih hitov

Uvedba AD-2 akustični Amp, CP-1 X kompresor in jazzovski zbor JC-22 kitarski ojačevalec... Več »