Cajons

Cajon je hitro postal eden od najbolj priljubljenih tolkal v današnji raznoliki glasbeni sceni, vendar je mislil, da so bili prvotno razviti okoli obalnih Peru v začetku devetnajstega stoletja. Cajons so kot nalašč za uporabo v Latinski in World music ali za tiste odklopljen akustičnih nastopov in zunanji predstave.

View All Information

Najbolj priljubljena Cajons

Prikazujemo prvih 24 izdelkov

Cajon - pribor

Prikazujemo prvih 55 izdelkov

O Cajons

Cajon bobna je preFREE instrument z zapleteno zvok. Nekateri ljudje verjamejo, da na Cajon izvira iz uporabe ladijskega zabojev kot improviziranih tolkal. Iz teh skromnih začetkov na Cajon je zdaj zelo priljubljen instrument, najdemo v mnogih različnih glasbenih zvrsti.

Na Cajon omogoča različne zvoke, odvisno od tega, kje in kako je zadel - vse od globoko bass zvok oster snare boben efekt. Ali je zagotavljanje celotno ritem sekcija ali deluje kot del širše ansambla na Cajon je poweran instrument v rokah tako za začetnike in strokovnjake.

Za Cajon igraltube tam ni pravil. Začetnik lahko zlahka coax ven dober ritem iz bobna, ampak v rokah strokovnjak na Cajon proizvaja bogat, resonančni in zapletena zvok. Z nekaj vaje vsak začetnik lahko začeli mojster razlik v Cajon!

Cajon novice

Gear4music zdaj naselitve na SJC bobni

Gear4music so samo Evropskega distributerja na Massachusetts temelji blagovne znamke na SJC bobni in so zdaj naselitve paleto različnih izdelkov.... Več »

NAMM 2016: Roland razkrije hibridni Instrument ES-10 EL Cajon

Uvedba inovativnih elektronsko večplastna cajon iz Roland.... Več »

WATCH - Musikmesse 2015: Roland TD - 25K V-Drums elektronski boben komplet

Vključuje vse nove TD-25 V-bobnarski modul, ki zagotavlja dinamično in interaktivno občutek, dve novi Roland V-Drums kompleti Zamenjaj TD-15.... Več »