Gear4music akustične kitare

Gear4Music.com

Akustične kitare so eden od najbolj priljubljenih izdelkov od leta 2003, ko je naše podjetje začelo proizvajati svojo lastno linijo visoko kakovostnih akustičnih kitar odlične vrednosti. Gear4music akustične kitare so zelo cenjene med akustičnimi kitaristi, specialisti in kritičarji, in mi nenehno iščemo načine za razširitev in izboljšanje naše izbire akustičnih kitar, ki bo zadovoljila potrebe vsakega/e glasbenika/ce. View All Information

Priljubljene Gear4music akustične kitare

Prikazujemo prvih 18 izdelkov

Izvedite več o akustičnih kitarah

Tri glavne vrste akustičnih kitar so dreadnought kitare, kitare z izrezom in kitare Roundback. Dreadnought kitare imajo trup podoben zvonu, razvil pa jih je slavni proizvajalec CF Martin & Company, ter so postale standardna oblika akustičnih kitar. Kitare z izrezom imajo izrezljan trup poleg spodnjega dela vrata akustične kitare, kar kitaristom/kam olajšuje igranje na spodnjem delu ubiralke. Kitare Roundback imajo zaobljeni namesto ravnega hrbta, zaradi česar ustvarjajo bolj jasen in svetel zvok akustične kitare.

Stavri, na katere je potrebno misliti pri nakupu akustične kitare

Za tiste, ki si želijo kupiti akustično kitaro in takoj začeti z igranjem, priporočamo komplete kitar z enojnim izrezom + komplete pribora, ki jih skupaj z dodatnim setom strun in torbo, dobite za 82.95. Ostala priljubljena dodatna oprema vključuje loščila za kitare, trzalice in uglaševalce, za igralce/ke z elektro-akustičnimi kitarami pa vključuje vadbene ojačevalce za akustične kitare. Bolj močni ojačevalci bodo potrebni igralcem/kam, ki želijo igrati v živo.

Akustična kitara - novice

Poletje NAMM 2016: Nov Ibanez Artwood Vintage termo-Aged akustične kitare

Ibanez kitare šest novih dodati njihove široke območju akustične kitare.... Več »

Poletje NAMM 2016: Martin kitaro razširiti otroška serija

Martin kitara je dodan v DRSG, kot tudi sedem novih X-series cutaways modelov s Sonitone elektronike na poletje NAMM 2016.... Več »

Fender jama Monitor ozemlje v uho

Svetovno znani kitaro proizvajalec ponuja pet novih modelov v uho monitor v njihovi najnovejši pobooster.... Več »