Akustični pedala & efekti

Dodajanje akustičnih efekt pedal inštalaciji izvajalca lahko powerno nadgradi zvok akustične kitare.

View All Information

Najbolj prodajani akustični efekti

Prikazujemo prvih 15 izdelkov

O efektih za akustično kitaro

Običajno se reverb pedali, kot je Fishman AFX, in delay pedali, kot je Boss DD-7, lahko uporabljajo pri akustičnih kitarah za dodajanje FREEora zvoku.

Looper pedali, ki so priljubljeni med solo igralci akustičnih kitar, ker lahko upravljajo z različnimi elementi skladbe. Katie Tunstall slovi po uporabi Akai Headrush looper pri nastopih v živo.

Blagovne znamke, kot je TC Electronic, so specializirane za izdelavo pedal za akustične glasbenike in vokaliste, pri čemer njihov G-Natural procesor vsebuje vse efekte, ki jih kitarist potrebuje.

Akustična kitara - novice

MUSIKMESSE 2017: Radial sneti kopreno LX-2 vrstici cepilec Pedal

Ponuja popolno igralec control signalov, LX-2 vrstici Splitter in Atenuator je Radialje najnovejša izdaja za ta let Musikmesse v Frankfurtu... Več »

Tanglewoodosebe Sundance uspešnosti Pro Series na Gear4music

Privatno sporočilo tradicijo z najsodobnejših izdelovalnih tehnologij, Tanglewoodje Sundance uspešnosti Pro Series ponudba igralec edinstveno tonu z značilno osebnost.... Več »

Strymon uvesti Sunset dvojno Overdrive Pedal

Overdrive pedal, zasnovani, da posnema najbolj iskan po toni v glasbeni zgodovini, Sunset dvojno Overdrive vam daje več bang za vaš denar... Več »