Akustični pedala & efekti

Dodajanje akustičnih efekt pedal inštalaciji izvajalca lahko powerno nadgradi zvok akustične kitare.

View All Information

Najbolj prodajani akustični efekti

O efektih za akustično kitaro

Običajno se reverb pedali, kot je Fishman AFX, in delay pedali, kot je Boss DD-7, lahko uporabljajo pri akustičnih kitarah za dodajanje FREEora zvoku.

Looper pedali, ki so priljubljeni med solo igralci akustičnih kitar, ker lahko upravljajo z različnimi elementi skladbe. Katie Tunstall slovi po uporabi Akai Headrush looper pri nastopih v živo.

Blagovne znamke, kot je TC Electronic, so specializirane za izdelavo pedal za akustične glasbenike in vokaliste, pri čemer njihov G-Natural procesor vsebuje vse efekte, ki jih kitarist potrebuje.

Akustična kitara - novice

Nov stari šumenje krvi napori pedala na zalogi na Gear4music

Stare krvi hrupa napori EQ in medpomnilnika, ojačevalec za slušalke in AB/Y ranžirna lokomotiva pristali. Krepak in ceste, ki so pripravljeni, to obljubo trio kar najbolje izkoristiti vašo kitaro.... Več »

EHX sporočamo, čisto nov SYNTH9 sintetizator stroj stopalke

Pedal, ki obuja slavo zadnjih stoletjih največji sintetični zvoki, SYNTH9 sintetični Pedal ponuja igralec 9 brezčasno tone v enem paketu.... Več »

EHX uvesti čisto nov kanjon Delay in Looper Pedal

Napolnjena do roba z razburljivo tonal možnosti, kanjon Delay in Looper pedala značilnosti 11 načinov, vsak s svojimi značilnega zvoka in značaj.... Več »