Peavey kitaro ojačevalci

Gear4Music.com

Se glavni Peavey UK prodajalcu, Gear4music.com dobave vse najboljše Peavey izdelke okoli po stringkih cenah. Peavey začel, izdelavo ojačevaleci leta 1957. Merjenje velik uspeh v osemdesetih in devetdesetih, Peavey poznan za njihovo fantastično amp obseg. View All Information

Peavey električna kitara Ojačevalec uspešnice

Prikazujemo prvih 6 izdelkov

Peavey kitaro ojačevalci

Peavey VYPYR serije je paleto polprevodniški modeliranje ojačevalci na podlagi osebe Peavey VYPYR amp modeliranje tehnologije. Z do 24 različnih kanalni modeli in 22 editable effects, VYPYR ojačevalci ponujajo velik glasnost zvoki potrebam vseh igraltube.

Peavey Lampaš kralj serije so vse nove, vse-Lampaš amp glasnost, ki vključitev številnih izboljšav. Prvič, amp je preklapljati od razreda A za razred B strukture poweri, z sweepable dial. S je dodatni dve footswtichable kanali, neodvisni-Band EQ 3 in svinca zagon, Valveking ojačevalci mix ton velik Lampaš z inovativnimi idejami.

V Valve kralj 112 Combo funkcije 1 x 12 "speaker in izhodi na 50 vatov. Lampaš kralj ojačevalci, so na voljo kot tudi a in ločeno razširitev speaker kabine.

Novice Ojačevalec kitara

Zdaj obremenitve Fender Custom Shop Custom Shop Eric Clapton podpis Strats

Ponaša najboljši včerajšnjega Eric Clapton podpis Start izraža classic Fender osebnost, ki se zaključi z več domiseln sodobne tidbits.... Več »

Music Man sprostitev nov Kratka sablja Guitar z HSS pickupi

Na uspeh njihovega postavk Kratka sablja, Music Man sprejme preizkušenih najljubši in da bo bolj vsestranski kot kdajkoli z dodatno pickup.... Več »

Prihodnost na novo opredeliti: Roland Blues Cube britanski EL84, šef MS-3

Najnovejše iz Rolandje na novo opredeliti prihodnost, Blues Cube britanski EL84 spremenil in MS-3multi učinki ranžirna lokomotiva Gorljivi kitaro Skupnosti v pričakovanju... Več »