Avdio mešalne mize

Avdio mešalne mize so pomembne tistim, ki potrebujejo hkrati več kanalov za predelavo zvoka, pri čemer veliko mešalnih miz ponuja tudi efekte in pripopowerke, kot je kompresija.

View All Information

Najbolj priljubljena Studio mešalne mize

Avdio mešalno mizo informacije

Imamo številnih Avdio mešalne mize na zalogi, vključno analogni mešalne mize, kot so Yamaha MG166C, ki vzdržuje res avdio signala pot skozi. Mnoge od teh funkcija USB in Firewire povezave za evidentiranje prilagodljivost.

Digitalni mešalne mize pretvori avdio podatke, pocompacto imajo visoke ravni effects in OSK priti zvok ravno prav. glasnost Soundcraft EFX združuje odlično Digitech in Lexicon predelovalci v mešalec.

Za mnoge matični ustanovi multi-input avdio vmesnik ali zvočna kartica lahko bolje, kot FREEor odtis je veliko manj. Na splošno je mešalna miza pa verjetno imajo boljše kakovosti pretvorniki kot a zvočna kartica in podrobnejši, fizičnih kontrol. Kot rezultat, avdio mešalno mizo boste lahko dobili zvoka v tvoji glavi lažje v resnici.

Avdio mešalno mizo novice

NAMM 2017: Soundcraft Ui24R snemalni sistem

Vsestranski in dinamično digitalni Mixer z množico zanimivih zmožnosti... Več »

NAMM 2017: Denon DJ DJ izpust svoj nov glasnost Prime

Glavni seriji zunanja oblika množična sredstva obveščanja igralka, gramofona, mešalec in analiza programske opreme. Izpolnjujejo vse morebitne potrebe sodobne DJ, Denon DJ DJ zadel žebelj na glavo.... Več »

Gear4music zdaj naseljenosti osebe QSC TouchMix-30 Pro

Z cel kup novih inovativnih funkcij, je prišla nova generacija TouchMix... Več »