Studijski monitorji

Studijskih monitorji od proizvajaltube, kot so Adam, Genelec, Mackie, M-Audio, Alesis in Quested. Gear4music.com ponuja pestro ponudbo studijskih monitorjev, vključno z Nearfield, Farfield in globokotonski zvočniki. Studijski monitorji so ponavadi bolj zanesljivi kot Hi-fi zvočniki, ker morajo obravnavati neobdelane vire, nenadne spremembe v glasnosti, in druge stresne zvoke.

View All Information

Najbolj prodajani studijski monitorji

O studijskih monitorjih

Nearfield monitorji, kot je M-Audio BX5, imajo običajno nižjo energijo in so namenjeni za uporabo v bližini. Subwoofer se včasih uporablja v kombinaciji z Nearfield zvočniki, da nadomesti pomanjkanje stringkih frekvenc, ki jo najdemo na manjših modelih.

Studijski monitor zvočniki so ključni pri avdio miksanju na profesionalni ravni. Imajo raven odziv in so konstruirani tako, da ven pošiljajo nepristranski zvok, tako da uporabnik lahko miksa pravilno in zvesto posnetemu materialu.

Studijski monitorji - novice

Praznovanje Adam avdio 's 7 obletnici z A7X padec cen

Sedaj ponujamo 10 % popust Adam avdio 's kritično odobravanja A7X monitor v praznovanje obletnice 7 leto blagovnih znamk v glasba indsutry... Več »

JBL LSR6325P Bi-Amplified studijski monitor znižanja

Odličen avdio rešitev za mešanje procesov sodobna proizvajalca, JBL LSR6325P studijski monitorji so trenutno na voljo veliko zmanjšanje... Več »

Alesis sneti kopreno M1 Active MKIII spremljanje in povzdignil 4 zvočniki

Nova generacija v reprodukcijo zvoka, MKIII in povzdignil 4 uporabijo Alesis"resnico proizvodne kakovosti/oblikovanje da kakovost zvoka, kot še nikoli prej.... Več »