Studijski monitorji

Studijskih monitorji od proizvajaltube, kot so Adam, Genelec, Mackie, M-Audio, Alesis in Quested. Gear4music.com ponuja pestro ponudbo studijskih monitorjev, vključno z Nearfield, Farfield in globokotonski zvočniki. Studijski monitorji so ponavadi bolj zanesljivi kot Hi-fi zvočniki, ker morajo obravnavati neobdelane vire, nenadne spremembe v glasnosti, in druge stresne zvoke.

View All Information

Najbolj prodajani studijski monitorji

Prikazujemo prvih 18 izdelkov

O studijskih monitorjih

Nearfield monitorji, kot je M-Audio BX5, imajo običajno nižjo energijo in so namenjeni za uporabo v bližini. Subwoofer se včasih uporablja v kombinaciji z Nearfield zvočniki, da nadomesti pomanjkanje stringkih frekvenc, ki jo najdemo na manjših modelih.

Studijski monitor zvočniki so ključni pri avdio miksanju na profesionalni ravni. Imajo raven odziv in so konstruirani tako, da ven pošiljajo nepristranski zvok, tako da uporabnik lahko miksa pravilno in zvesto posnetemu materialu.

Studijski monitorji - novice

ADAM Audio ekipa z Native Instruments ponuditi uporabnikom brezplačno vtičniks

Z dva plug-ins vredno do 199 evrov, lahko uporabniki, ki kupijo A77X med 24/10/2016-31/01/2017 izkušnje neprimerljivo kakovost zvoka na del cene.... Več »

ADAM Audio ponudba promocijo 10 % popust za študente

Za tiste, ki iščejo za nakup par ADAM Audio studijski monitorje in prihranite denar, Poglej ne dlje! ADAM Audio so pravkar začela svoje študent Cashback Program.... Več »

KRK splavitev nov glasnost niza V

Featuring novo prenovljen videz in oblikovanje, KRK dostavo blaga še enkrat... Več »