Roland kitarski ojačevalci

Gear4Music.com

Kitarski ojačevalniki Roland so se v svetu kitar dokončno uveljavili z ojačevalnikom JC-120 Jazz Chorus Ojačevaleclifier leta 1975. V Rolandu so nato sčasoma izoblikovali tudi linijo ojačevalnikov Cube, ki jih glasbeniki zelo cenijo, saj so idealni za vadbo, obenem pa so zelo primerni zaradi mobilnosti. Zlasti modeli Micro Cube in Street Cube v enaki Custom združujejo v sebi zmogljivost, kakovost in prenosljivost. View All Information

Roland ojačevalci za električne kitare

Prikazujemo prvih 24 izdelkov

O Roland kitarski ojačevalci

Stopiš do kocka 20 x in zgoraj, Cub zagotoviti dovolj poweri za gigging in drugih zvezdnih funkcije, ki so na krovu effects in modeliranje.

Roland družini blagovnih znamk tudi sestajati od BossA, znan po svojih effects pedale in Cakewalk, ki proizvajajo kitarist vmesnikov.

Je eden od top trgovci UK Roland's, Gear4music.com oskrbo vse najboljše Roland, šef in Cakewalk izdelke okolici, po stringkih cenah.

Naše Roland specialist v trgovini je na voljo za popower, zagotavlja informacije in svetovanje o cele Roland. V stik z njimi pokličite 0843 155 0500.

Roland kitara Ojačevalec novice

Roland začetek OS-07 delovna postaja in SE-02 analogni sintetizator

Prvi sintetični vpise na Rolandje "Na novo opredeliti prihodnost", OS-07 delovna postaja in SE-02 sintetizator obljubo uporabnik popoln izraz in na krovu vsestranskost.... Več »

Zdaj obremenitve Fender Custom Shop Custom Shop Eric Clapton podpis Strats

Ponaša najboljši včerajšnjega Eric Clapton podpis Start izraža classic Fender osebnost, ki se zaključi z več domiseln sodobne tidbits.... Več »

Music Man sprostitev nov Kratka sablja Guitar z HSS pickupi

Na uspeh njihovega postavk Kratka sablja, Music Man sprejme preizkušenih najljubši in da bo bolj vsestranski kot kdajkoli z dodatno pickup.... Več »