Live učinkov predelovalci

Učinkov predelovalci za žive aplikacije v razponu od reverbs in zamude multi učinke. Iz majhne solo acoustic predstave za polno band nastopov, zvočne učinke so pomembno orodje za glasbenike in inženirjev, da izdelujete dodati mešanico in ji zahteva občutek.

View All Information

Procesorji efektov

Prikazujemo prvih 43 izdelkov

O signalnih procesorjih

Procesorji efektov se na široko uporabljajo v snemalnih studijih v post produkciji za snemanje vokalov, kitar, bas kitar, bobnov, klaviatur in drugih glasbil. Z efekti, ki segajo od suptilnih sprememb do popolnega preoblikovanja zvoka na dramatičen način.

Različni efekti, kot so reverb, delay, chorus, flange in še veliko več, pomenijo da ni konca različnim tonom in zvokom, ki jih lahko ustvarite v studiju. Na Gear4music.com vemo, da si glasbeniki prizadevajo ustvarit njihov edinstven zvok in tehniko. S tem v mislih, ponujamo široko izbiro efekt enot signalnih procesorjev od vodilnih proizvajaltube in dobro znane efekt enote, kot je Alesis mikroVerb 4, ki je dizajniran za zagotavljanje raznovrstnih efektov odličnega zvoka z enostavno uporabo za studije in inženirje.

Signalni procesorji - novice

NAMM 2016: JHS pedala javnost več informacij o seriji Lunchbox 500

JHS pedala Lunchbox 500 series - JHS' najbolj spoštovanih Kitarski efekti v obliki nov studio-pripravljen za aplikacije z bobni, vokal in še več.... Več »

NAMM 2016: JHS pedala draži nova Lunchbox 500 serija

Pedali JHS dala Prikradati predogled svojih Lunchbox 500 serija proizvodov, ki bo predstavljen na NAMM 2016 officilly.... Več »

Focusrite ISA ena analogna predojačevalec - 20 % popusta

Focusrite ponujajo 20 % off ISA en mikrofon predojačevalca, za omejen čas.... Več »