Snare bobni

Snare bobni so običajno 14" široki in 5.5" globoki. To standardno velikost pocompacto najdemo na Rock in Fusion kompletih. Piccolo snare boben, kot je Pearl B1330, je plitvi snare boben, ki je običajno 13" širok in 3" globok. Metal bobnarji pocompacto imajo raje snare bobne z manjšo površino in večjo globino, kot je Pearl Joey Jordison Signature.

View All Information

Najbolj prodajani snare bobni

O snare bobnih

Snare boben je verjetno najbolj pomemben del katere koli namestitve kompleta bobnov. Za njegov prepoznatljivi razpokani zvok so odgovorne snares. Snares so Metalnapenjalci ali žice, ki so raztegnjene na spodnji strani bobenske opne.

Snare bobni so ponavadi izdelani iz jekla, medenine, brona ali wood, z namenom doseganja različnih tonalnih značilnosti. Uporaba različnih glav in uglaševanj snare bobnov ima tudi pomembno vlogo v splošnem zvoku in tonu snare bobna.

Snare bobni - novice

Gear4music zdaj naselitve na SJC bobni

Gear4music so samo Evropskega distributerja na Massachusetts temelji blagovne znamke na SJC bobni in so zdaj naselitve paleto različnih izdelkov.... Več »

Foo Fighters: 1000 Fans kritje Hit da Band v Italijo

1.000 italijanski Foo Fighters oboževalci izvedeli za letenje gre virusno in naredi band vstanejo in se obvestilo.... Več »

WATCH - Musikmesse 2015: Roland TD - 25K V-Drums elektronski boben komplet

Vključuje vse nove TD-25 V-bobnarski modul, ki zagotavlja dinamično in interaktivno občutek, dve novi Roland V-Drums kompleti Zamenjaj TD-15.... Več »