Casio klaviature

Gear4Music.com

Casio je vodilni svetovni izdelovalec glasbil, s sedežom na Japonskem. Od leta 1946 Casio si prizadeva izpolniti obljubo "ustvarjalnosti in prispevanja" z uvedbo inovativnih in domiselnih izdelkov. View All Information

Casio prenosne klaviature

Prikazujemo prvih 22 izdelkov

Casio tipkovnico paketov

Prikazujemo prvih 11 izdelkov

O Casio klaviatureh

Njihova raznolika ponudba klaviatur ustreza potrebam vseh, če ste šele prišli v svet glasbe, ali pa delate na profesionalnih posnetkih in z nastopajočimi artisti. Casio priljubljene CTK klaviature zagotavljajo široko paleto lastnosti in funkcij. Na Gear4music.com imamo na zalogi renomirano Casio LK-220 klaviaturo z osvetljenimi tipkami, ki uporablja sistem osvetljave tipk zaradi spodbujanja učenja, in je idealna za začetnike, ki se šele seznanjajo z igranjem klavirja.

Imamo poweran odnos s Casio, in lahko zagotovimo najboljše Casio izdelke po najbolj konkurenčnih cenah v ZK.

Casio klaviature - novice

NAMM 2017: Casio začetek Privia PX-160 in Celviano AP-460 v beli

Na voljo za naročilo na Gear4music zdaj, tako resnico PX-160 in AP-460 zagotovi število luksuznih tonski priložnosti za preudarnejši glasbenik.... Več »

Casioje GP-500 Celviano hibridni digitalni klavir prejel naziv "najbolj inovativna in zaupanja vrednih klavir izdelek za 2016"

Porušitveni s a števnik od velik zunanja oblika, Grand hibridni Celviano ponuja igralec neprimerljivo delovanje in izjemno ton... Več »

Gear4music zdaj naselitve Casio Grand Celviano GP-300 Hybrid klavirja

Razkošen digitalni klavir, namenjena zvesto ponovno zvok grand akustični klavir, na Casio Celviano GP-300 je odlično orodje za izraz za preudarnejši pianist... Več »