PRS kitare

Gear4Music.com

Paul Reed Smith Guitars še od leta 1985 proizvajajo glasbila visoke kakovosti v mestu Stevensville, Maryland. Poslanstvo podjetja razkriva njihovo predanost kitarski bogati dediščini v kombinaciji z nenehno težnjo po novih tehnologijah za obogatitev njihovih glasbil z brezkompromisnim zvokom, igralnostjo in lepoto. View All Information

Najbolj priljubljene PRS kitare

Prikazujemo prvih 19 izdelkov

PRS kitare

PRS kitare imel skromnega začetka, zgrajen iz enega človeka ambicije.

Po da svojo prvo kitaro kot izziv njegov kolegij profesor glasbe, glasbenik Paul Reed Smith razvila svojo edinstveno blagovno znamko PRS kitare z desetletji, testiranje, razmislek in izumljanju.

Impresivno standardi odličnosti so se ohranile, je nedodelan družba v prisotnost velike industrije, s strogim nadzorom na vsaki stopnji procesa in ponos in znanja obrtnikov v delavnicah. PRS kitaro proizvodnje se opira na kombinacijo skrbno obravnavati avtomatiziranih procesov in roko obdelujete za proizvodnjo instrumentov najvišje kakovosti.

PRS kitaro novice

NAMM 2017: PRS predstavil popolnoma nov glasnost "Sonzera ojačevalci"

Sonzera serija je sestavljena iz 50W glavnik, 50W glavo in 20W combo. Uporabljajo kamen črna češnja in Snarky psiček, pričakujejo strokovni naziv ton pravico off kij... Več »

Brezplačna darila iz PRS kitare v Limited čas ponudba

Nakup katerega koli PRS kitaro pred avgust 31st 2016 upravičeni online bonov za uporabo neposredno na spletno mesto izdelovalca.... Več »

PRS kitare praznovanje ob 30-letnici

PRS kitare so praznuje 30 let z namensko spletno stran ponuja zgodbe iz zgodovine Paul Reed Smith, kitare in vabi artistov in igraltube, da delijo svoje izkušnje.... Več »