PRS kitare

Gear4Music.com

Paul Reed Smith Guitars še od leta 1985 proizvajajo glasbila visoke kakovosti v mestu Stevensville, Maryland. Poslanstvo podjetja razkriva njihovo predanost kitarski bogati dediščini v kombinaciji z nenehno težnjo po novih tehnologijah za obogatitev njihovih glasbil z brezkompromisnim zvokom, igralnostjo in lepoto. View All Information

Najbolj priljubljene PRS kitare

Prikazujemo prvih 6 izdelkov

PRS kitare

PRS kitare imel skromnega začetka, zgrajen iz enega človeka ambicije.

Po da svojo prvo kitaro kot izziv njegov kolegij profesor glasbe, glasbenik Paul Reed Smith razvila svojo edinstveno blagovno znamko PRS kitare z desetletji, testiranje, razmislek in izumljanju.

Impresivno standardi odličnosti so se ohranile, je nedodelan družba v prisotnost velike industrije, s strogim nadzorom na vsaki stopnji procesa in ponos in znanja obrtnikov v delavnicah. PRS kitaro proizvodnje se opira na kombinacijo skrbno obravnavati avtomatiziranih procesov in roko obdelujete za proizvodnjo instrumentov najvišje kakovosti.

PRS kitaro novice

Brezplačna darila iz PRS kitare v Limited čas ponudba

Nakup katerega koli PRS kitaro pred avgust 31st 2016 upravičeni online bonov za uporabo neposredno na spletno mesto izdelovalca.... Več »

PRS kitare praznovanje ob 30-letnici

PRS kitare so praznuje 30 let z namensko spletno stran ponuja zgodbe iz zgodovine Paul Reed Smith, kitare in vabi artistov in igraltube, da delijo svoje izkušnje.... Več »

PRS kitare S2 Series modeli začela

Novo PRS kitare S2 Series je sestavljen iz treh modelov, S2 Custom 24, S2mira in S2 Starla.... Več »