Ojačevaleceg Bass amp

Gear4Music.com

Ojačevaleceg Bass amp leta 1946 in Ojačevaleceg je zdaj eden od največjih imen v ojačevanje bas. Leta 1960 Ojačevaleceg zagnati krik in vik a combo amp imenuje Portaflex, ki je postal standardni bas glavnik skozi naslednjih dveh desetletjih in je še vedno powerna. Med 1969 Ojačevaleceg je bil prvi izkoristiti 300 vatov energije v njihovo oblikovanje SVT, ki je postal eden od najbolj iskan po Stage ojačevaleci okoli. View All Information

Najbolj priljubljena Ojačevaleceg bas ojačevalci

Prikazujemo prvih 17 izdelkov

Ojačevaleceg mejniki

1960 Ojačevaleceg uvaja Portaflex bass amp. Uglašen in sprednji napovedati, z zaprto nazaj, v Portaflex postavlja nov standard za ton, kabinet in speaker učinkovitost in udobje v ojačevanje bas.

1966 Ojačevaleceg uvesti električni bas kitare, ki nežno odpoklic pokončni bas z zvitek pergamenta ali papirja v obliki headstocks, f-luknje in Pickup skrivnost!

1969 Ojačevaleceg splavitev 300 w SVT tube amp na NAMM show in Rolling Stones se na turneji v 69 in 72.

1988 Ojačevaleceg ustvarja devet peš visoka, 720 funt velikan SVT amp, ki v Guiness knjigo rekordov imena na svetu največji delajo ojačevalec!

Ampeg News

Darkglass elektronika, ki je zdaj na voljo na Gear4music

S celovitim naborom pedala in amp, ki obljublja premium ton, Darkglass elektronike so odgovor na vse bas povezanih molitve.... Več »

Orange odkriti a Crush bas, 25, 50 in 100 glavnik

Orange ojačevaleci je uradno pokazala tri nove ojačevalci combo bas, da je Crush serije.... Več »

Poletje NAMM 2016: Fender sporočamo 57 meri Tweed in Bassman 800 a

Fender je svojo obsežno paleto ojačevaleci doda pet novih izdelkov.... Več »