Bach FH600 Aristocrat Bb krilovka

717,00 PMC 1.032,00 (vključno z DDV-jem @ 22%)

1 na zalogiPodatki o dostavi

Izdelek je razstavljen v našem razstavnem FREEoru v Yorku

Trenutno je ta izdelek razstavljen v našem razstavnem FREEoru v Yorku.

Izdelki na razstavi so v novem in brezhibnem stanju.

Izdelek bo pred pošiljanjem skrbno preverjen, očiščen ter vpakiran v originalno škatlo, vključno z dodatno opremo in navodili za uporabo.

"Se lahko izvajajo na" prikazuje datum naslednjega na voljo, da bomo sposobni zagotoviti element vam na, odvisno od možnosti dostave, ki ste jo izbrali, in razpoložljivost zalog kaj drugega, ki jih dodate v nakupovalno košarico.

Naročilo vam lahko dostavimo: 30 Junij 2016

Dodaj v košarico

1 letna garancija in 30 dnevno jamstvo za vračilo kupnine sta vključeni

1 letna garancija in 30 dnevno jamstvo za vračilo kupnine sta vključeni
Ko je izdelek dostavljen, imate 30 dni za odločitev, ali ga želite zagotovo obdržati. Če se odločite, da iz kakršnegakoli razloga ni primeren, nam ga lahko vrnete in zamenjate za drugega ali zahtevate vračilo denarja, vključno z običajnimi stroški dostave.

Vsi izdelki so novi, če ni drugače navedeno, in imajo najmanj enoletno jamstvo.

V ponudbo ne spadajo programska oprema, ušesne slušalke ("in-ear monitorji") ki so bile odprte, in izdelki, sestavljeni po vaših specifikacijah.

Št. izdelka: 44165

 • Bach Intermediate krilovka
 • 2-delni odmevnik iz rumene medenine
 • Sprožilec 3. Lampaša
 • Lampaši iz nerjavečega jekla
 • Vključuje kovček in ustnik

Bach FH600 Aristocrat Bb krilovka

Podrobnosti

Bach FH600 krilovka je fantastičen instrument za napredujočega izvajalca, ki želi popeljati igranje krilovke na naslednjo stopnjo. Aristocrat model ponuja številne Bachove zaupanja vredne tehnike in specifikacije, kot je uglaševalni sprožilec 3. Lampaša, topunski Lampaši iz nerjavečega jekla in skrbno izdelani odmevnik iz 2 kosov. Krilovki sta tudi priložena kovček in ustnik, kar vam omogoča takojšen začetek igranja.

Št. izdelka: 44165

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Strokovno Bach modelov

Na to posebno flugel rog, rumena medenina zvon dva kosa uporablja da odzivno napad, vendar z lepo in toplo zvok. Rose medenine je bil uporabljen tudi na tubei, da bi flugel rog izjemno mehak, tudi v stringki register, ki se pocompacto uporablja za ta instrument. Sprožilec Lampaš je bil uporabljen na diapozitiv 3. izboljšati intonacijo in tuning prilagoditve na dnu register kjer 3. Lampaš se uporablja najpocompacteje. Lampaši so bili uporabljeni na flugel rog, povečati življenjsko dobo instrumenta in da se prepreči rjavenje in očrnitve.

Vsestranski Instrument

Ali ta instrument je igral v orkestru, jazz klub ali medeninaste band, Bach FH600 flugel rog je kot nalašč. To je lepa in privlačna signal bo instrument, ki bo mešanico za vse ansambla, vendar je tudi instrument z edinstveno naravo za pisane in glasbene predstave.

Značilnosti/specifikacije

 • Body Material: Rumena medenina
 • Zaključek: Jasno, lak
 • Tipke za vodo: 1. in 3. Lampaš, tuning diapozitiv
 • Trigger: 3. Lampaš
 • Tuning: Mouthpipe

Vključeni dodatki

 • Kovček težko dodatni elementi
 • Bach 7C Flugel rog ustnik