IK Multimedia odklona mikrofon HD za iOS, črna

141,00 (vključno z DDV-jem @ 22%)

Na voljo za naročiloPodatki o dostavi

Izdelek je na voljo za naročilo

Izdelek je na voljo po naročilu, in ga trenutno nimamo na zalogi.

Ko oddate naročilo, bomo zahtevali naročeni izdelek od našega dobavitelja v najkrajšem možnem času. Izdelek vam bomo poslali takoj, ko ga sprejmemo od našega dobavitelja.

"Ocenjeni datum dostave" je naša ocena dobavnega roka, ki temelji na navadnem časovnem načrtu dostave našega dobavitelja. Če ugotovimo, da bo dostava tega izdelka trajala bistveno dlje kot je običajno, vas bomo o tem obvestili, sicer pa vam bomo sporočili, ko je izdelek odpremljen iz našega distribucijskega centra po e-pošti ali s SMS sporočilom.

Predvidena dostava: 18 Julij 2016

Dodaj v košarico

1 letna garancija in 30 dnevno jamstvo za vračilo kupnine sta vključeni

1 letna garancija in 30 dnevno jamstvo za vračilo kupnine sta vključeni
Ko je izdelek dostavljen, imate 30 dni za odločitev, ali ga želite zagotovo obdržati. Če se odločite, da iz kakršnegakoli razloga ni primeren, nam ga lahko vrnete in zamenjate za drugega ali zahtevate vračilo denarja, vključno z običajnimi stroški dostave.

Vsi izdelki so novi, če ni drugače navedeno, in imajo najmanj enoletno jamstvo.

V ponudbo ne spadajo programska oprema, ušesne slušalke ("in-ear monitorji") ki so bile odprte, in izdelki, sestavljeni po vaših specifikacijah.

Št. izdelka: 43217

  • Visoka kakovost, digitalno mikrofon.
  • Za uporabo z vašim iOS napravo.
  • Elektretni kondenzatorjem kapsule.
  • Natančno gain Control.
  • Idealen za snemanje glasnosta aplikacije

IK Multimedia odklona mikrofon HD za iOS, črna

Podrobnosti

Prvi topoven-odličnost prsten ročni mikrofon za iPhone, iPad, iPod touch in Mac.Št. izdelka: 43217

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

odklona mikrofon ponuja nedotaknjene prsten slišan odličnost in Multi-Platform združljivost za vse generacije iOS naprave in Mac, poleg svoje praktične ročne obrazec činitelj ter umesten zunanja oblika.

Zaradi visoke kakovosti elektretni kondenzatorjem kapsule in natančen jačanja, časovnega mikrofon HD opremiti v ročaj širok spekter snemanje aplikacij. To je kot nalašč za profesionalno capturing govor, petje, akustičnih instrumentov, Kitarski ojačevalci, celotno band ali katero koli drugo vrsto avdio vir.

Featuring sturdy metal tewood gradnjo in udobno oprimek obrazec činitelj, časovnega mikrofon HD je vzor zakaj anketarjev, izdajatelji televizijskih programov, predavatelji, pevci in glasbeniki, ki želijo najvišjo kakovost snemanja na poti. Standard stanovanj lahko obstati lahek na konju naprej poljuben uščipniti redno stojalo za mikrofon, in njeno zasnova, snemljiv kabli, ohranja celotna velikost minimum za največjo prenosljivosti.

odklona mikrofon HD podpira najširši razpon Apple naprav prek serije treh snemljiv kablov. To je prvi ročni mikrofon, ki vključuje strele priključek kabla za najnovejši iPhone, iPad in iPod touch modelov, medtem ko omogoča USB kabel za povezavo s katerega koli računalnika Mac. Na voljo je tudi 30-pin kabla za LegacyiOS modelov.