Korg glasbila

na Gear4music.com
Gear4music.com

Korg je eno od najpocompacteje uporabljenih in spoštovanih imen v profesionalni glasbi v celem svetu. Tukaj na Gear4music imamo na zalogi obsežno izbiro Korg izdelkov, vključno z naprednimi delovnimi postajami, kot je Korg M3 in inovativnimi glasbili, kot je Kaossilator. Od MicroSampler klaviatur, Nano kontrolerjev in SP250 digitalnih klavirjev, ponujamo vam široko izbiro Korg izdelkov po najnižjih cenah na spletu. Prikaži vse informacije

Korg uspešnice

Prikazujemo prvih 20 izdelkov

O Korg

Korg je ustanovljen leta 1962 v Tokiu, Japonska, kot skupno podjetje lastnika nočnega kluba in igralca harmonike. Ponosni na inovativnost, Korg je vedno poskušal spremeniti glasbeni obraz, zahvaljujoč razvitku inovativnih. Vedno na čelu glasbene tehnologije in inovacije, Korg uporabljajo in uživajo glasbeniki vseh zmožnosti.

Korg je popolnoma Modified svet interaktivnih glasbil s tipkami, in sicer z uvedbo inovativnih izdelkov, kot je izjemno cenjena serija Triton delovnih postaj in mogočni MicroKorg.

Univerzalno štejejo, kot industrijska standard oprema za profesionalne glasbenike. Korg izdelke uporabljajo nekateri od največjih imen v glasbeni industriji. Ti vključujejo super producenta Brian Eno, Red Hot Chilli Peppers, bobnarja Chad Smith in legendarnega DJ Pete Tong in še veliko več.