Korg

Gear4music.com

Korg proizvaja vrhunske sintetizatorje, klaviature in digitalne klavirje, kot tudi dodatno opremo za e-bobne in uglaševalce. Korg glasbila so znana po svoji vrhunski kakovosti in zvoku, in predstavljajo priljubljeno izbiro uspešnih umetnic/kov ter ljubiteljev/ic vseh ravni usposobljenosti - od začetnic/kov do profesionalk/cev. Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljeni Korg izdelki

Prikazujemo prvih 20 izdelkov

O Korg

Korg je ustanovljen leta 1962 v Tokiu, Japonska, kot skupno podjetje lastnika nočnega kluba in igralca harmonike. Ponosni na inovativnost, Korg je vedno poskušal spremeniti glasbeni obraz, zahvaljujoč razvitku inovativnih konceptov. Vedno na čelu glasbene tehnologije in inovacije, Korg uporabljajo in uživajo glasbeniki/ce vseh ravni usposobljenosti.

Korg je popolnoma spremenil svet interaktivnih glasbil s tipkami, in sicer z uvedbo inovativnih izdelkov, kot je izjemno cenjena serija Triton delovnih postaj ter mogočni MicroKorg.Univerzalno štejejo kot industrijski standard za opremo za profesionalne glasbenike/ce. Korg izdelke uporabljajo nekateri od največjih imen v glasbeni industriji. Ti vključujejo super producenta Brian Enoa, Red Hot Chilli Peppers bobnarja Chad Smitha in legendarnega DJ Pete Tonga in še veliko več.

Bodite na tekočem in spremljajte Korgov priljubljeni Podcast ali obiščite Korg na Youtube kanalu za aktualne novice.