Mackie Thump TH-15A aktivni zvočnik z brezplačno torbo

222,00 € PMC 452,00 € (vključno z DDV-jem @ 22%)

Ta izdelek trenutno ni naprodaj.

 • 300W Woofer, 100W gonilnik za stiskanje
 • Lahek dizajn, izjemna prenosljivost
 • Class-D kakovost ojačevanja s hitro obnovitvijo
 • Nastavljiv 3-pasovni EQ
 • Mackie Active elektronika za optimizacijo celotnega sistema

Mackie Thump TH-15A aktivni zvočnik z brezplačno torbo

Podrobnosti

Vsestranski dizajn, Mackie TH-15A vsebuje uporabniško nastavljiv 3-pasovni EQ za nadzor tona in, ker se ga lahko montira na stojalo ali pritrdi, TH Thump-15A predstavlja najboljšo razpoložljivo vrednost za celovito scensko rešitev.Varujte in prevažajte Mackie Thump TH15 prenosni zvočnik v avtentični Mackie torbi za zvočnike, ki je del te ponudbe.


Opomba: stojalo na sliki ni vključeno.Št. izdelka: 29422

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Izdelala ista ekipa, ki je proizvedla najbolj prodajani Mackie SRM450v2, Mackie Thump TH-15A prinaša globok low-end in resno power v lahki konstrukciji, ki je izjemno prenosljiva. Class-D Fast Recovery amplifikacija potisne 400W poweri v visokofrekvenčni kompresijski gonilnik in silovit 15" bass-woofer. Plus, Mackie Active predelovanje, vključno z natančnim crossoverjem in časovno poravnavo gonilnika, ponuja celovito optimizacijo za največjo učinkovitost sistema.

Več kot le powernostna zvočna skrinja

Seveda, TH 15A ima vgrajen powernostni ojačevalec -ima celo dva, 300W za 15" woofer in 100W za visoko frekvenčni kompresijski gonilnik. Naša Class-D Fast Recovery stringkofrekvenčni ojačevalec učinkoviteje poganja woofer, z manj toplotnih nusproduktov od drugih zvočnikov. Veliko več tega obstaja v konstrukciji Mackie zvočnikov, kot so le ojačevaleci. Mackie Active tehnologija (na osnovi priljubljene SRMv2 linije) deli frekvence prek natančnega 2-smernega crossoverja in tudi časovno poravnava signale, tako da stringko-frekvenčni in visoko- frekvenčni signali prispejo sinhrostringirano vsakem članu vašega občinstva. Aktivna kompresija ponuja prvo linijo obrambe za gonilnike, in toplotno vezje ščiti ojačevalce in napajanje, vkolikor stvari postanejo preveč vroče. Vsi vgrajeni elektronski dinamično sodelujejo za produkcijo odlične kakovosti zvoka, ki doslej ni bila razpoložljiva v tem cenovnem razponu.

Prenosljivost združena z vsestranskostjo

Ne samo, da je TH-15A odlična PA skrinja, prav tako je izredna monitor skrinja, samo jo položite na stran in priklopite. Kompakten, lahek dizajn, pomeni da ne boste imeli nobenih težav pri pritrditvi na visoki kol ali nalaganju v kombi. Zaradi TH-15A širokega frekvenčnega odziva, je idealen za uporabo kot monitor klaviature, vokala ali celo bas kitare. Thump ima neverjetno nemoten odziv in razpršenost čez širok spekter frekvenc, tako da ga lahko poganjate brez strahu od nerodnih povratnih informacij.

Izjemna zvočna zmogljivost

TH-15A powernostni zvočniki potiskujejo ogromno količino zvoka za njihovo velikost in ceno. Dvosmerni dizajn ustvarja obsežne količine izredno powernega basa, njihov 1" gonilnik pa zagotavlja gladko, široko razpršitev. Vstavili smo celo 3-pasni EQ na vhod s katerim boste imali tonalni nadzor, ki si ga želite, z razpoložljivim 15dB "boost" ali "cut" pri 80 Hz, 100Hz do 8kHz in 12 kHz. Z izredno vsestranskim EQ-jem v TH-15A, lahko dodate nekaj več bitja kick bobnu, izvlečete cvrčanje iz vaših hi-hat činel, dodate pop vokalom ali popravite akustične anomalije v sobi.

Varovanje vaše investicije

Ker smo vemo, da zahtevate najboljše od vaših zvočnikov, dodali smo nekaj dodatnega vezja, da bi omogočili najboljšo učinkovitost vaših TH-15A zvočnikov, tudi ko se jih dalj časa resno obremenjuje. Vsak gonilnik ima lastno pregledno kompresijsko vezje, ki jih ščiti pred škodljivimi prehodni topunci. Filter za pretirani ekskurze je vstavljen takoj pred ojačevalcem stringkih frekvenc, ter ščiti woofer od izpada v kovček, ko se stringki pas poganja do konca. To pomeni, da jih lahko powerno poganjate, brez strahu toplotne poškodbe. Vemo, da stvari lahko postanejo izjemno vroče v realnem svetu, tako da če se elektronika pregreje, ločite aktivirana toplotna stikala in ustavite ojačevalce visokih in/ali stringkih frekvenc ojačevaleci, dokler se ne ohladijo. Taka dodatna zaščita zagotovlja dolgo življenjsko dobo in odličen zvok zvočnikov, na katerega lahko vedno računate.

Značilnosti/specifikacije:

Za več informacij o Mackie Thump TH-15A aktivnem zvočniku prenesite spodnji PDF.

 • Ojačevanje: 400W izredno učinkovito ojačevanje z hitro obnovitvijo
 • Pretvorniki:High-output pretvorniki
 • Woofer: 15" woofer topunske natančnosti
 • Gonilnik: 1" gonilnik za stiskanje
 • Crossover:Natančni 2-smerni crossover
 • Pretvornik:Časovna poravnava prestavljalca
 • EQ: Uporabniško nastavljiv 3-pasovni obrisni EQ s sweepable srednjo frekvenco
 • Vhodi:Mic/Line vhod za neposredno povezavovanje enotnega mikrofona
 • Ohišje:Trdno ohišje iz polipropilena, odporno na udarce
 • Uporaba: Možna postavi na stojalo ali na tla
 • Prenosnost:Izjemno lahek in prenosen
Vaše naročilo bo morda dostavljeno z adapterjem za priključitev
Električni izdelki v vašem naročilu morda imajo UK priključek za vtičnico. Primerni adapter za priključitev bo brezplačno priložen k naročilu.