Fender kitare

Gear4music.com

Fender je postal sinonim za besedo kitara. Že več kot pol stoletja njihove kitare in base uporabljajo nekateri/e od najbolj znanih glasbenikov/ic na svetu. Kitaristi, kot so Jimi Hendrix, David Gilmour in Eric Clapton so samo eni od stotine kitaristov, ki nosijo Fender kitaro, in rockajo na odrih po vsem svetu s kitarami, kot sta Telecaster in Stratocaster. Prikaži vse informacije

Fender - najbolj prodajani izdelki

Prikazujemo prvih 21 izdelkov

Fender - informacije

Fender je leta 1946 ustanovil Leo Fender v Kaliforniji, in je od takrat dotaknil in preoblikoval skoraj vsak glasbeni žanr, od rock'n'roll do country in western, jazz in bluesa ter še veliko več.

Fender kitare in ojačevalce so uporabljali in še naprej uporabljajo vsi, od začetnikov/ic do svetovno najbolj priljubljenih in priznanih umetnikov/ic in izvajalk/cev, zaradi česar Fender ni le spoštovano ime glasbene industrije, vendar tudi kulturna ikona.

Fender je že leta glavna izbira številnih najbolj nadarjenih in vplivnih kitaristk/ov vseh časov, vključno z Jimi Hendrixom, Bruce Springsteenom, Kurt Cobainom, David Gilmourom, Mark Knopflerom, Eric Claptonom in številnimi drugimi artisti. Na Gear4music.com imamo pestro ponudbo Fender električnih kitar, bas kitar, akustičnih kitar, ojačevalcev in pribora po nekaj najnižjimi cenami v Združenem kraljestvu.