Fender kitare

Gear4music.com

Fender kitare najdemo na odrih po vsem svetu. Fender je znan po kakovosti izdelave in inovativnosti. Zato Fender kitare pogosto vidite v rokah velikanov. Kot Fenderjev Premium trgovec, pri nas boste našli ogromno paleto Fender opreme. Poleg tega, vse kar kupite pride z dvoletno Gear4music garancijo. Prikaži vse informacije

Fender - najbolj prodajani izdelki

Prikazujemo prvih 20 izdelkov

Fender - informacije

Fender je leta 1946 ustanovil Leo Fender v Kaliforniji, in je od takrat dotaknil in preoblikoval skoraj vsak glasbeni žanr, od rock'n'roll do country in western, jazz in bluesa ter še veliko več.

Fender kitare in ojačevalce so uporabljali in še naprej uporabljajo vsi, od začetnikov/ic do svetovno najbolj priljubljenih in priznanih umetnikov/ic in izvajalk/cev, zaradi česar Fender ni le spoštovano ime glasbene industrije, vendar tudi kulturna ikona.

Fender je že leta glavna izbira številnih najbolj nadarjenih in vplivnih kitaristk/ov vseh časov, vključno z Jimi Hendrixom, Bruce Springsteenom, Kurt Cobainom, David Gilmourom, Mark Knopflerom, Eric Claptonom in številnimi drugimi artisti. Na Gear4music.com imamo pestro ponudbo Fender električnih kitar, bas kitar, akustičnih kitar, ojačevalcev in pribora po nekaj najnižjimi cenami v Združenem kraljestvu.