ADAM studijski monitorji

Gear4music.com

Od njihovega začetka leta 1999, ADAM je postal eden najbolj eminentnih proizvajaltube v svetu profesionalnega monitoringa, ki ga vedno več uporabljajo slavni in prestižni studiji po vsem svetu. ADAM studijski monitorji sodijo med najbolj zanesljivo in zaželeno avdio snemalno in produkcijsko orodje, ki je na voljo in Gear4music zelo tesno sodeluje s podjetjem ADAM, ker vam želimo ponuditi njihovo priznano kolekcijo. Prikaži vse informacije


POSEBNA IZOBRAŽEVALNA PONUDBA: Študent ali predavatelj? Pri nakupu ADAM monitorjev ali globokotoncev dobite 10% povračila denarja! Za podrobnosti si oglejte spletno stran ADAM Audio .
Ponudba velja za študente / predavatelje visokošolskega izobraževanja v Združenem kraljestvu / IE / DE, ki sodelujejo na zvočnem tečaju pri priznani instituciji. Se ne uporablja za svežnje.


Monitorji Adam Studio

Prikazujemo prvih 35 izdelkov

Adam Studio subwooferji

Prikazujemo prvih 10 izdelkov

Slušalke Adam

Prikazujemo prvih 2 izdelkov

Monitorji Adam Studio

Po desetih letih obstoja na trgu smo opazovali številne nove tehnološke inovacije. Izvirna konstrukcija voznikov ART je bila popolnoma prenovljena in postala znana kot X-ART (eXtended Accelerating Ribbon Technology).

S to novo tehnologijo ART, so novi ADAM-ovi visokotonci X-ART in srednje tonski zvočniki označeni z razširjenim frekvenčnim območjem in večjo učinkovitostjo v primerjavi z njihovimi predhodniki. Da bi dosegel polno pasovno širino visokotonca X-ART do 50 kHz, je ADAM razvil svoj A / B ojačevalnik s pasovno širino do 300 kHz, ki je prinesel pomembne izboljšave pri reprodukciji zvoka ADAM monitorjev.

Danes ADAM ponuja vrsto edinstvenih studijskih monitorjev, ki prejemajo pohvalne ocene in priznanje avdio strokovnjakov in inženirjev za snemanje zvoka po vsem svetu.