KRK studijski monitorji

Gear4music.com

KRK System je ustanovljen leta 1986 in so specializirani za ustvarjanje monitorjev, ki jim lahko zaupate, ki jim inženirji in artisti lahko ostanejo zvesti, in ki lahko prinesejo resnično akustično interpretacijo mixa. To je tisto, kar KRK ustvarja in to je razlog, zakaj so KRK postali vodilni na tem visoko specializiranem trgu avdio monitorjev. Prikaži vse informacije

KRK Rokit G4 studijski monitorji

Prikazujemo prvih 6 izdelkov

KRK studijski monitorji

Prikazujemo prvih 23 izdelkov

KRK subwooferji

Prikazujemo prvih 5 izdelkov

O podjetju KRK

KRK je eden najbolj spoštovanih svetovnih proizvajalcev monitorjev, ki se osredotoča na natančnost in poštenost pri oblikovanju. KRK verjame, da je ključnega pomena, da so snemalni inženirji pooblaščeni, da slišijo vsako subtilno nianso reproduciranega zvoka.

Monitorji series KRK se začnejo s series ROKIT. Na cenovno ugodnejši strani merilca so ti natančni monitorji idealni za spalnice, projekte in manjše pro studie. VXT series so naslednji korak navzgor, kar je idealno za pro snemalnih studiev, televizijskih studiev in resnih projektov studii z večjo močjo, večjo natančnost in več možnosti vgradnje.

Če iščete pasivni monitor, ima KRK R6, ki je pasivna različica ROKIT 6. Idealen je za vse aplikacije, kjer je že nameščen obstoječi ojačevalnik.