Behringer

Gear4music.com

Behringer je bil ustanovljen leta 1989 in je odtlej postal eno najbolj uspešnih podjetij na področju profesionalnega zvoka v svetu. Prikaži vse informacije

Behringer - najbolje prodajani izdelki

Prikazujemo prvih 22 izdelkov

O Behringeru

Behringer je hitro zrasel od majhne družbe v eno od najbolj prepoznavnih podjetij na področjih glasbe in profesionalnega zvoka na svetu, s široko izbiro izdelkov, ki pokrivajo celo paleto zvočnih zahtev.

Behringerova filozofija je vedno enaka - zagotoviti najnovejšo zvočno opremo po dostopnih cenah. Behringerov UCA222 USB vmesnik je odličen primer - uporabnikom/cam omogoča povezovanje njihovih instrumentov, mešalnih miz, itn. z njihovim računalnikom z namenom snemanja in predvajanja.

Behringerov obseg studijskih referenčnih monitorjev je priznan s strani nekaterih najbolj kritičnih ušes na svetu, ter ponuja spodobno spremljanje, idealno za majhna mešalna okolja.

Behringer ponuja vse, od kitarskih ojačevalcev do signalnih predelovalcev, ter imajo obsežno izbiro izdelkov. Na Gear4music.com zalogi ponujamo ogromno izbiro iz Behringerovega obsega in sicer po najnižjih cenah na spletu.