Vračila izdelkov & povračila sredstev

Na Gear4music lahko kupujete s popolnim zaupanjem in brezskrbnostjo. Kot standard ponujamo garantirano vračilo denarja v 30 dneh od nakupa, ki se za majhno doplačilo lahko podaljša do največ 120 dni.

To je dodatek našim garancijam izdelkov, ki zagotavljajo zaščito pred napakami ali okvarami izdelkov tekom 2 in šestih let.

Naša garancija vračila denarja je dodatek vašim zakonskim pravicam, in se razlikuje od ponudb številnih drugih trgovcev, saj mi brezplačno zberemo izdelek, vkolikor ga ne želite obdržati, če nam to sporočite znotraj 30-dnevnega garancijskega obdobja.

Če želite nekaj poslati nazaj znotraj naše sheme garancije vračila denarja, prosimo preverite, ali je izdelek:

 • Upravičen za vrnitev (glejte spodnjo tabelo)
 • V 'kot novem' stanju
 • Dobro zapakiran in v originalni embalaži

 • Roki za vrnitev za povračilo sredstev

  Velika Britanija in Europa EU Standard Gear4music Standard Gear4music Optional
  Obdobje upravičenosti vračila 14 dni 30 dni Do 180 dni
  Standardni stroški se povrnejo? Da Da Do 30 dni
  Brezplačno vračilo Ne 30 dni 30 dni

  Nekateri izdelki so upravičeni za garancijo povračila sredstev samo, če so nam poslani v neuporabljenem stanju in zaprti v originalni embalaži, in v primeru programske opreme, če so neregistrirani. Ti izdelki vključujejo:
   
  • Programsko opremo
  • CD-je in DVD-je
  • Slušalke in in-ear monitorje
  • Ušesne čepe in zaščito ušes
  • Ustnike, jezičke, itn. za pihala in trobila
  • Izdelke za nego ust/ustnic

  Če želite vrniti izdelek iz kateregakoli razloga v zgoraj navedenih časovnih okvirjih, potem pišite nšem timu za povračila na returns@gear4music.com.

   

  Vrnitev izdelkov v naši 30-dnevni garanciji povračila sredstev

   

  Če ste se odločili, da izdelek ni primeren v 30 dneh od vročitve, ga lahko vrnete nazaj k nam za zamenjavo, nadomestilo, ali pa polno vračilo kupnine izdelka vključno z dostavnimi stroški.

  Prevzem bo izpeljan iz ustreznega lokalnega servisa, ali iz naslova po vaši izbiri, odvisno od tega katere storitve so razpoložljive na vašem področju.

  Vkolikor zahtevek za prevzem izdelka/ov oddate po 30 dneh od prejema, vam bodo zaračunani dodatni stroški, ki so odvisni od velikosti in teže artikla.

  Podaljšana garancija in vračilo denarja - do 180 dni

  Številni izdelki imajo neobvezno dodatno zaščito, ki je na voljo kot del paketa naše podaljšane garancije. To vključuje obdobje naše podaljšane denarne garancije. Namesto naše standardne 30-dnevne garancije povračila sredstev, je na voljo garancija povračila sredstev do 180 dni (natančno število dni je navedeno na strani izdelka). Upoštevati je potrebno naslednje:

   

  Za vrnitev naročila/izdelka v 30 dneh od dobave:
  Izdelke bomo pobrali brezplačno, in tudi povrnili vse stroške dobave za vaše naročilo.

  Brezplačen prevzem bo izpeljan iz ustreznega lokalnega servisa, ali iz naslova po vaši izbiri, odvisno od tega katere storitve so razpoložljive na vašem področju.

   

  Za vrnitev naročila/izdelka po 30 dneh od dobave:
  Če je zahtevek za povrnitev sredstev sprejet po 30 dneh od dobave (vendar v 180 dneh od dobave), morate sami poslati izdelke nazaj k nam, ali pa lahko organiziramo zbiranje za pristojbino odvisno od velikosti in teže izdelka. Izvirni stroški dobave in naročila bodo povrnjeni, vkolikor obdobje 180 dni od dobave ni minilo. Stroški doplačila podaljšane garancije ne bodo povrnjeni.

  Pakiranje blaga, ki bo vrnjeno

  Prosimo ohranite vso originalno embalažo dokler niste prepričani da želite vaše izdelke obdržati. V nasprotnem primeru lahko pride do dodatnih stroškov če želite vrniti izdelke v več kot 7 dneh po prejemu naročila

  Če nimate več originalne embalaže vendar želite vrniti izdelke znotraj garancijskega obdobja povračila sredstev, izdelki morajo biti zapakirani v trdno kartonsko škatlo z ustrezno embalažo, da se preprečijo kakršnekoli poškodbe ali napake, ki lahko nastanejo med transportom. Gear4music ne more sprejeti odgovornosti za katerikoli izdelek ki je bil vrnjen poškodovan zaradi neustreznega pakiranja in si Gear4music pridržuje pravico, da vaše vračilo zavrne iz enakega razloga.
  Sistem podaljšane garancije izključuje blago, ki je poškodovano v transportu - prosimo, glejte spodaj.

  Blago, poškodovano med prevozom

  V primeru da je vaše blago poškodovano med prevozom, vas prosimo da nas obvestite takoj ko bo mogoče in najkasneje v 7 dneh od prejema naročila in vam bomo ponudili zamenjavo ali pa vračilo denarja. Seveda bomo poškodovane izdelke pobrali in odpeljali brezplačno.


  Blago z napako

  Standardna garancija:

  Če se pojavi napaka v prvih šestih mesecih od prejema izdelka, bomo brezplačno pobrali in odpeljali blago ter vam tudi brezplačno dostavili zamenjavo.

  Če imate izdelek, ki razvije napako v prvih 30 dneh od prejema, ga bomo pobrali iz naslova, ki ga določite sami.

  Če izdelek razvije napako po prvih 30 dneh, vendar v prvem polletju vašega lastništva, izdelek bomo brezplačno prevzeli iz ustreznega lokalnega servisa, ali iz naslova po vaši izbiri, odvisno od tega katere storitve so razpoložljive na vašem področju.

  Po šestih mesecih lastništva vam bomo zaračunali stroške za prevzem in pošiljanje blaga nazaj k vam. To velja za Združeno kraljestvo in mednarodna (EU) naročila.


  UK podaljšane garancije:

  Če blago razvije napako v prvih dveh letih vašega lastništva bomo brezplačno pobrali in odpeljali blago ter vam tudi brezplačno dostavili zamenjavo.

  Brezplačen prevzem bo izpeljan iz ustreznega lokalnega servisa, ali iz naslova po vaši izbiri, odvisno od tega katere storitve so razpoložljive na vašem področju.

  Po dveh letih lastništva zaračunamo majhen strošek za naše neposredne stroške zbiranja in vračila blaga nazaj k vam.  Mednarodne podaljšane garancije:
  Za naročila dostavljena zunaj Združenega Kraljestva, pogoji podaljšane garancije za blago z napako se lahko razlikujejo glede na državo, od enega do dveh let, kar bo jasno navedeno. Če blago razvije napako v enem ali dveh letih od prejema, bomo brezplačno pobrali in odpeljali blago ter vam tudi brezplačno dostavili zamenjavo. Po enem ali dveh letih lastništva zaračunamo majhen strošek za naše neposredne stroške zbiranja in vračila blaga nazaj k vam.

  Obrobna območja

  Za stranke v nekaterih obrobnih območjih Združenega Kraljestvu (npr. Isle of Man), cena podaljšane garancije je lahko malo višja, zaradi potencialno višjih stroškov zbiranja in ponovne dobave. Vse stroške boste videli, ko vnesete podrobnosti vašega naslova tekom zaključitve nakupa.  Nekateri izdelki so predmet dodatnih pogojev

  Nekateri izdelki so upravičeni za garancijo povračila sredstev samo, če so nam poslani v neuporabljenem stanju in zaprti v originalni embalaži, in v primeru programske opreme, če so neregistrirani. Ti izdelki vključujejo:

  • Programsko opremo
  • CD-je in DVD-je
  • Slušalke in in-ear monitorje
  • Ušesne čepe in zaščito ušes
  • Ustnike, jezičke, itn. za pihala in trobila
  • Izdelke za nego ust/ustnic

  Vračilo vseh po meri izdelanih elementov dizajniranih za delovanje kot enoten paket ne sprejemamo. Na primer, v to kategorijo sodijo računalniški sistemi zgrajeni po osebnih specifikacijah stranke.

  Izjeme so možne edino, če se kupec o tem prej dogovori s prodajalcem, ter v tem primeru vključujejo določene dodatne stroške.

  Preklic naročila

  Imate do 30 dni od prejema naročila, da ga prekličete.
  Če želite preklicati naročilo, lahko spodaj kopirate in prilepite na e-poštno sporočilo, izpolnite potrebne informacije in pošljete na info@gear4music.com .


  ******************

  Za Gear4music Limited, Kettlestring Lane, York, Združeno Kingdom, YO30 4XF:

  I / smo se, da odstopam / smo preklicali svojo / našo prodajno pogodbo naslednjega blaga seznam vaših naročil predmete tukaj od naročila (e) seznam številko (e) naročila tukaj,

  Naročeno na datum naročila / Prejeto na dan dobave ,

  Vaše ime ,

  Vaš naslov ,

  Datum

  ******************


  Kaj storimo, ko se blago vrne

  Ko prejmemo vračilo blaga, ga procesiramo v 5 delovnih dneh, saj moramo zagotoviti da ste jih primerno zapakirali in da ni nastala nobena škoda zaradi malomarnosti.

  Prosimo, upoštevajte, da lahko pride do stroškov če izdelki niso vrnjeni v primernem stanju in originalni embalaži. Lahko si ogledate naše pogoje poslovanja tu.

  Če ste zahtevali povračilo sredstev, bo le-to obdelano znotraj 10 delovnih dnevih od prejema vašega blaga.

  Če ste zahtevali zamenjavo ali alternativne izdelke, bodo le-ti poslani v najkrajšem možnem času.