Behringer ojačevalci za bas kitare

Gear4Music.com

Behringer ojačevalci za bas kitaro ponujajo odlično vrednost in učinkovitost, kot tudi raznoliko izbiro. Odkar je ustanovljen leta 1989, proizvajalec avdio opreme Behringer je postal eden od najbolj uspešnih profesionalnih avdio podjetij na svetu. Behringerova filozofija je zagotoviti profesionalne izdelke po cenah, ki si jih lahko privošči vsak/a glasbenik/ca. View All Information

Behringer combo bas ojačevalci

Prikazujemo prvih 1 izdelkov

Behringer glave bas ojačevalcev

Prikazujemo prvih 3 izdelkov

O Behringer bas ojačevalcih

Na Gear4music.com ponujamo široko izbiro Behringer bas ojačevalcev od 15W do 550W, ki ustrezajo vsem zahtevam, od vadbenih ojačevalcev za vašo spalnico do scenskih ojačevalcev za nastope. Vsi Behringer bas ojačevalci imajo visoko kakovostne komponente in izjemoma robustno gradnjo za zagotovitev večjega zvoka in daljše življenjeske dobe.

Priljubljeni bas ojačevalci, kot je cenjeni Behringer BXL1800, in Behringer bas efekti ter bas pedale so vedno na zalogi na Gear4music.com po cenah ki so med najnižjimi v ZK.

Behringer bas ojačevalci - novice

Behringer predstavil kompakten, tri, oktavo DeepMind 6 sintetični

Novic je izšla iz Superbooth ki Behringer bo uvedba svoje čisto nov globoko mislih 6, manjše bolj zgoščena različica svoj velik sobrat DeepMind 12... Več »

Behringerosebe DeepMind 12 sintetizator kmalu treba na zalogi

Konec februarja leta 2017, Behringerosebe DeepMind 12 bo na zalogi na Gear4music. S paleto zanimive funkcije, je sintetični pripravlja na novo opredeliti glasbe.... Več »

Behringer potrebujejo vašo pomoč za oblikovanje njihovega najnovejšega izdelka

Odpiranje javni forum na Facebook, Behringer so videti, da bi izdelek sanje, skrbi za svoje stranke vse potrebe.... Več »