Virtualni Instrument vtičniks

Virtualni instrumenti dati glasbeniki zveste imitacije gostitelj classic, inventivni in pogosto drage instrument zvokov, da mnogi od nas bi nikoli dostop do drugače. Legendarni Moog Sintetizatorji, prilagojene umetnik drum kits in redkih in edinstvenih vzorcih iz po vsem svetu, virtualni instrument vtičniks omogočajo skoraj ničesar.

View All Information

Virtualni Instrument vtičniks

Prikazujemo prvih 105 izdelkov

O virtualni vtičniks

VST instrument plugin je programski instrument, ki se lahko igral in urejati znotraj gostiteljice DAW programske opreme ali pogosto standalone. Medtem ko nekateri replicirati realnem življenju strojne opreme, kot so Arturia's Minimoog V2, ki modele Moog's classic sintetizator. Toontrack's EZdrummer je drugo priljubljena VST instrument, ki modele vedenje ter zvok, zvočni set bobnov. V povezavi z MIDI klaviature, MIDI kontroler ali celo za elektronski bobna komplet z MIDI zmogljivosti, lahko uporabniki ohranijo zabava v glasbi, ki jih fizično igranje teh virtualnih instrumentov.

Virtualni Instrument vtičnik novice

Toontrack ponujajo 25 % Off EZmix 2 za nove in obstoječe uporabnike

Ves oktober, kupite Toontrack's EZmix 2mešanje programska oprema in EZmix prednastavitve Bundle Pack za 25 % manj.... Več »

11muziciranju Apps, morate poskusiti

Mi zalotiti a gledati 11 apps, boste morda želeli poskusiti...... Več »

Prosto kot Cakewalk Sonar X 3 programska oprema prijava

Roland splavitev Cakewalk X 3 X 3 Studio & X 3 proizvajalca programske opreme.... Več »