Shure Stereo adapter za mikrofon A27M

79,00 (vključno z DDV-jem @ 22%)

Na voljo za naročiloPodatki o dostavi

Izdelek je na voljo za naročilo

Izdelek je na voljo po naročilu, in ga trenutno nimamo na zalogi.

Ko oddate naročilo, bomo zahtevali naročeni izdelek od našega dobavitelja v najkrajšem možnem času. Izdelek vam bomo poslali takoj, ko ga sprejmemo od našega dobavitelja.

"Ocenjeni datum dostave" je naša ocena dobavnega roka, ki temelji na navadnem časovnem načrtu dostave našega dobavitelja. Če ugotovimo, da bo dostava tega izdelka trajala bistveno dlje kot je običajno, vas bomo o tem obvestili, sicer pa vam bomo sporočili, ko je izdelek odpremljen iz našega distribucijskega centra po e-pošti ali s SMS sporočilom.

Predvidena dostava: 13 Junij 2016

Dodaj v košarico

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno
Ko je izdelek dostavljen, imate 30 dni za odločitev, ali ga želite zagotovo obdržati. Če se odločite, da iz kakršnegakoli razloga ni primeren, nam ga lahko vrnete in zamenjate za drugega ali zahtevate vračilo denarja, vključno z običajnimi stroški dostave.

Vsi izdelki so novi, če ni drugače navedeno, in imajo najmanj enoletno jamstvo.

V ponudbo ne spadajo programska oprema, ušesne slušalke ("in-ear monitorji") ki so bile odprte, in izdelki, sestavljeni po vaših specifikacijah.

Neobvezno: 5-letna garancija: 5,15 €
(Z 90-dnevnim zajamčenim vračilom denarja )

5 -LETNI NAČRT PODALJŠANE GARANCIJE

V ceni izdelka je vključena enoletna garancija z jamstvom vračila denarja v 30 dneh.

Kakovostnejšo storitev vam ponuja Gear4musicova podaljšana garancija z večjim obsegom zaščite kot številne druge 'brezplačne' garancije, ki jih ponujajo nekateri trgovci na drobno in izdelovalci glasbil in opreme.

Prednosti podaljšane garancije so:

  • Osnovna garancija se podaljša na 5 let od datuma dostave
  • Naše jamstvo za vračilo denarja se podaljša s 30 dni na 90 dni (pogoji začnejo veljati po 30 dneh)
  • Vključeni so stroški prevzema in dostave za prvi dve leti.
  • Po preteku police za 5 let ste upravičeni do 50-% vračila cene, ki ste jo plačali za garancijo, če je niste koristili!
  • Garancija je prenosljiva, če izdelek prodate naprej.
  • Če izdelka ni mogoče popraviti v 28 dneh, vam bomo nadomestnega posodili ali ga nadomestili z drugim.
  • Če izdelka ni mogoče popraviti, vam bomo ponudili drugega, podobnega ali gotovinski popust (kot je določeno v pravilniku).
  • Pogodbo lahko v 30 dneh prekličete, po tem času pa lahko to storite za sorazmeren popust.

Ne prezrite: ta podaljšana garancija je trenutno dostopna samo za izdelke, ki se prodajajo v EU in EGP, zanjo pa veljajo pogoji in določila, ki so navedeni na priloženem potrdilu o podaljšani garanciji.

Ta obsežna garancija velja poleg osnovne garancije trgovca Gear4music in garancij izdelovalcev glasbil in opreme, in presega osnovna pravila in pogoje poslovanja. Na vaše pravice, določene s predpisi o prodaji na daljavo (Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000), ne vpliva in jih ne omejuje nobena tukaj navedena izjava ali pogoj iz teh pravil in pogojev poslovanja.

Št. izdelka: 13788

Shure Stereo adapter za mikrofon A27M

Podrobnosti

A27M Stereo mikrofon adapter

Št. izdelka: 13788

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Shure model A27M je kartice za stereo mikrofon, namenjeni dveh mikrofoni v selectable pozicije za stereo prenosi, snemanja ali zvok okrepitev. To omogoča dve mikrofoni deliti en stojalo brez izgube neodvisni pozicioniranja prilagodljivost. V A27M dovoljuje prekrival ali tesno razporejene mounting s širokim smeren kotov in navpično mikrofon ločevanj 1 1/4 palcev (31.8 mm), 2 5/8 palcev (66.7 mm) ali 4 cm (102mm).

V A27M sestoji iz dveh navpično razporejeno odsekov, ki se vrtijo na sredino. Vsaka vsebuje po 5/8 "-27 Navojni stud in blokiranje obroč sprejeti različnimi mikrofoni. Spodnji odsek vsebuje a 5/8 "-27 adapter za vgradnjo na stojalo mikrofon. Vključen je objemka kabel za gospodarstvo kabli mikrofona.